Dopřejte si trochu přepychu - Luxusní peněženky

Dopřejte si trochu přepychu - Luxusní peněženky

22. února 2011, půjčovny kabelek a peněženek, padělky peněženek, značkové peněženky, pravá kůže, dámské peněženky, pánské peněženky, peněženky, luxusní peněženky, Louis Vuitton, Prada, Chanel, Gucci, Dolce Gabbana, Calvin Klein

Sponzorované odkazy

Každý si může pod slovním spojením luxusní peněženky představit něco jiného. Pro někoho znamenají luxus peněženky z pravé kůže, značkové peněženky, líbivé nebo prostorné peněženky. Existují peněženky, které splňují všechny tyto požadavky a právě ty si za chvilku představíme.

Většina luxusních peněženek se vyrábí především z pravé kůže, čímž si dokazují svou nadřazenost před ostatními. Při výrobě kožených peněženek se používá zvláště telecí, hovězí, jehněčí a krokodýlí kůže. Telecí kůže je velice kvalitní a příjemná na omak. Kůže hovězí neboli hovězina se vyznačuje svým hustým vláknem, díky němuž je velice pevná a odolná. Kůže s roztomilých jehňátek má naopak velice měkký povrch, ale je též velmi odolná. Exotická krokodýlí kůže je jedna z těch nejluxusnějších, a proto je nadmíru drahá.

Přední luxusní francouzské a italské značky vytvářejí neuvěřitelné kolekce peněženek. Takovými značkami jsou například Calvin Klein, Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Dolce Gabbana, Prada, Dior a další. Všechny tyto zvučné značky jsou nám všem jistě známé, a tudíž také víme, že jejich dostupnost v Čechách velice mizerná. Spíše se zde setkáme s padělky těchto luxusních peněženek.

Peněženky Louis Vuitton

Známá značka luxusních peněženek je Louis Vuittton. Velice typický je pro ně znak značky-spojení písmen L a V. Peněženky Louis Vuitton jsou známé právě proto, že se nejvíce padělají. Jestliže byste si chtěli peněženku Louis Vuitton zakoupit, vybírejte si je v kamenných obchodech a ne na pochybných tržnicích. Veliký pozor si také dávejte při objednávání z internetových e-shopů. Originál poznáte hlavně podle ceny, která je nepřehlédnutelná. Ceny peněženek Louis Vuitton se pohybují v cenových relacích 3 000–16 000,–Kč.

Peněženky Gucci

Peněženky Gucci jsou opravdovým zpodobením luxusu. Tyto peněženky jsou jedněmi z představitelů italské módní klasiky. Jsou vyráběny z kvalitní kůže a jejich střihy jsou skutečně unikátní, jako Gucci sama. Jejich ceny jsou také nemalé. Pohybují se mezi 5 000–10 000,–Kč. Jestliže ale nemáte tolik peněz na to, abyste si mohli tento přepych dovolit, máte šanci si je v půjčovnách luxusních kabelek a peněženek půjčit. Sice ani v půjčovnách nejsou ceny peněženek Gucci malé, ale v porovnání s celoživotní investicí koupě těchto peněženek, se půjčení vyplatí.

Peněženky Prada

Dalším představitelem italské elegance je značka Prada. Peněženky od této značky jsou snad těmi nejluxusnějšími. Vyznačující se konzervativními a jemnými barvami, jednoduchým střihem bez zbytečných doplňků. Jediným zdobením těchto peněženek je vkusná značka Prada. Za originály těchto peněženek si samozřejmě také připlatíte. Ceny se pohybují v rozmezí 3 000–10 000,–Kč. Ovšem Prada za to stojí. Peněženky Prada posuzuji za ty nejluxusnější.

Zdroje: www.louisvuitton.com www.gucci.com www.polyvore.com, iStockPhoto/Thin­kstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu