Se zatepleným oblečením vás zima neohrozí / Zateplené oblečení

Se zatepleným oblečením vás zima neohrozí / Zateplené oblečení

23. února 2011,

Sponzorované odkazy

Jen v záchvěvu jara se všichni chceme vzdát typicky zimních kousků oblečení, jako jsou bundy, kabáty, kozačky nebo tlusté svetry. Počasí ale nejde podcenit, a pokud rtuť teploměru znovu klesne pod nulu, dříve nebo později je stejně znovu vytáhneme. Jediným řešením bude kompromis- zimní oblečení odhodíme a nahradíme ho jarním, zároveň si ale vybereme takové kousky, které nás skutečně zahřejí.

Gumáčky do vody i do sněhu

Gumáky už pěkně dlouhou dobu nepatří jen mezi součásti ženského pracovního oblečení, dostaly nový design, a mohou se nosit kamkoliv. Vyhráli si s nimi i návrháři značek, před kterými se ve světě módy klaníme, a my si tak můžeme pořídit i ty nejluxusnější kousky z dílen např. Gucci nebo Louis Vuitton.

Je dokázané, že pokud nechcete proležet pár dní plné nudy pod peřinou s teploměrem, musíte si v teple udržovat především chodidla. Právě proto na jaře sáhněte po těch zateplených s kožešinkou, která vše splňuje, a ve kterých vám mokrá ponožka nehrozí. Navíc si vaše noha bude připadat jako v bavlnce a prsty už vám nikdy nebudou přimrzávat k sobě. Do svých oblíbených gumáků si ale zateplenou vložku můžete i dokoupit a dosáhnete stejného efektu. Pořídit si ji můžete v jakémkoliv obchodě s obuví nebo také v obchodě s pracovním oblečením, kde zpravidla najdete velký výběr.

Holínky jsou k jarnímu nošení přímo stvořené. Sníh a špína po něm se z ulic uklízí se značným zpožděním, pokud si proto nechcete zničit všechny páry bot, které vlastníte, sáhněte právě po nich. Všechny nečistoty lze lehce setřít a vy budete druhý den zase zářit.

Kombinujte je podle vaší libosti, podle zvolené barvy a tvaru můžete být roztomilá, veselá nebo sexy.

I džíny mohou zahřát

Dnes se na pultech obchodů běžně setkáváme s jejich různými podobami, ať už více, či méně stylovými a vkusnými. Překvapením proto nebude ani vyšší level mezi obyčejnými- zateplené džíny, které se většinou pojí s oblečením pro prcky. Proč si ale nedopřát stejný komfort?

Obzvlášť se vám můžou hodit, pokud se vám nechce v třeskutých mrazech oblékat pod kalhoty několik párů punčoch, bez kterých byste jistojistě umrzla. Jejich výhodou je to, že nemusíte být zbytečně za medvídka a přidávat si pár centimetrů navíc, podšívka se u těchto džínů stala minimální.

Pořídit si je můžete třeba na stránkách Asos.com nebo Next.co.uk

Bunda podle vaší volby

Bundy na přechod mezi zimou a jarem bez zateplení snad ani nenajdete. Krásně teplá fleecová nebo i umělá polyesterová podšívka z každé dělá luxusní kousek. Tuto sezónu můžete zkusit lesklou prošívanou nebo také koženou leteckou s ovčí kožešinkou. Zvolit také můžete stálici mezi bundami- čistě koženou. Pokud ji ještě náhodou ve svém šatníku nemáte, honem pro ni, poslouží vám ještě pěkně dlouho.

zdroj: polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu