Dámské módní trendy pro jaro 2011

Dámské módní trendy pro jaro 2011

17. března 2011, jaro 2011, trendy jaro 2011, dámské trendy, proužky, krajka, zvířecí potisk, květinový potisk, 70. léta

Sponzorované odkazy

Zanedlouho začne, alespoň podle kalendáře, jaro, a tak se nám naskytne příležitost obnovit a rozzářit náš šatník. Tlusté bundy a kabáty budeme moci uložit hluboko do skříně a místo nich se oblékat do sukní, šatů a podobných ženských kousků. V obchodech už na nás čeká spousta oblečení z jarní a kolekce, ale než půjdete nakupovat, projděte si spolu se mnou nejnovější trendy jaro 2011.

Druhá kůže

Zvířecí potisky s námi jsou už velmi dlouhou dobu a pořád ne a ne módní výsluní opustit. Není se ale čemu divit, působí velmi stylově a sexy, což pro mnoho žen představuje kýžený look. Na jaře si tedy oblečte druhou kůži – leopardí, zebří, žirafí nebo třeba hadí. S těmito vzory si můžete pořídit cokoliv od triček přes legíny až po boty, kabelky a jiné doplňky. Patří rozhodně mezi největší dámské trendy letošního jara!

Krajka

Nejspíše neexistuje více sexy materiál, než je právě krajka. Působí žensky a odhalí přesně tolik kůže, kolik chcete ukázat. Pomocí krajky vykouzlíte romantický i provokativní look, záleží na vašem pojetí tohoto materiálu. Vypadá dobře samostatně i v kombinaci s jinými materiály. Jen si dejte pozor, abyste to s krajkou nepřehnala – bohatě postačí jeden krajkový prvek v celém outfitu.

Oblečte se do květů

Pokud něco k jaru neodmyslitelně patří, jsou to květiny a s nimi spojený květinový vzor na všem, co si dokážete představit. Květiny tvořily základ mnoha kolekcí světových návrhářů, jmenujme například Carolinu Herreru nebo italské duo DolceGabbana. Vysvětlení je jednoduché, květinový potisk je prvek značící ženskost a romantiku a proto by byla škoda ho nezačlenit do své jarní garderóby. Tento vzor je jednoduše pro ženy jako stvořený!

Odhalit!

Dalším výrazným trendem jsou průsvitné materiály. Už na první pohled je jasné, že si tento trend nemůže dovolit každý. U průsvitných materiálů je také důležité si určit, kolik ze sebe chcete odhalit. Pokud s nimi ale naložíte správně, docílíte vyzývavého a zajímavého vzhledu. Na módních molech se nejčastěji objevovaly dlouhé průsvitné sukně nebo šaty, ale in jsou i halenky a topy ušité z tohoto materiálu.

Proužky jsou všude

Vodorovné proužky jsou pro jaro 2011 skvělou volbou. Nosí se na tričkách i šatech, v menší míře se proužky objevily i na sukních. Pokud tápete, co se týče barev, letos frčí ty nejzářivější – žlutá, oranžová, fialová nebo červená, a proto zvolte proužky v těchto kombinacích. Čím barevnější, tím lepší! Nic nezkazíte ani klasickými námořnickými proužky. Jen nezapomínejme na to, že vodorovné proužky opticky rozšiřují.

Vraťme se zpět

Pokud jste fanouškem 70. let, mám pro vás dobrou zprávu. Tyto doby jsou, co se módy a** trendů** týče, zpět. Volné maxi šaty, barevné kalhoty nejlépe s vysokým pasem, dlouhé sukně a pestré barevné kombinace – to vše letos na jaře frčí. Nezapomeňte ani na neodmyslitelné boty na platformě.

Jak je vidět, trendy na jaro 2011 jsou velmi rozmanité. Určitě je z čeho vybírat, a proto obnovte svůj šatník o několik zajímavých jarních trendů.

Zdroj: www.polyvore.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu