Tally Weijl kolekce jaro 2011

Tally Weijl kolekce jaro 2011

27. února 2011, Tally Weijl, jarní, kolekce, trendy na jaro 2011, jaro 2011, obchody, Praha

Sponzorované odkazy

Švýcarská značka Tally Weijl, založená v roce 1984 bývalými manžely Tally Elfassin-Weijl a Beatem Grüringem, vtrhla do českých vod jako uragán v roce 2007 a od té doby se objevují další a další obchody. Dnes můžeme obchody Tally Weijl najít ve městech jako Praha, Brno, Ostrava, ale i Plzeň nebo Olomouc a dalších. Při jejich hledání vám jistě pomůže stránka www.mapaobchodu.cz. Jelikož jaro pomalu ale jistě klepe na dveře, přináším vám jarní kolekci Tally Weijl na rok 2011, ve které najdeme nejrůznější módní kousky.

Značka Tally Weijl sama sebe popisuje slovy: sebevědomí, erotičnost, trend a zábava, což prostě dokonale sedí. Nakoupíme u nich totiž oblečení stylové a v nejrůznějších veselých barvách, které působí velmi sexy, a tudíž si v něm budeme připadat sebevědomé.

V kolekcích Tally Weijl nikdy nechybí nejnovější trendy. V té ** jarní** jich můžeme najít hned několik. Zkuste například šaty s leopardím vzorem, což je opravdu horký trend jara, nebo oblečení s květovaným potiskem, který se na jaro hodí více než cokoliv jiného. Skvěle vypadají i trendy džínové šortky nebo kostkovaná košile, která se hodí snad ke všemu.

V obchodech Tally Weijl, které mají mimochodem velmi originální a moderní design, nenajdeme ale pouze oblečení, ale i spousty stylových doplňků. Z jarní kolekce určitě stojí za zmínku nádherné a barevné kabelky nejrůznějších velikostí. Tím ale nabídka doplňků určitě nekončí, poohlédněte se například po páscích, náramcích, náušnicích nebo i botách, které dokonale osvěží jarní outfit.

Pokud jste zastánkyní mladistvého a sexy stylu, rozhodně by vám Tally Weijl kolekce pro jaro 2011 neměla uniknout. Nabízí totiž spoustu trendy oblečení, které rozzáří barvami váš šatník. A nejrůznější potisky a barvy k jaru prostě neodmyslitelně pat­ří.

Zdroj: www.tally-weijl.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu