Roláky a svetry 2011 – odolní bojovníci proti zimě

Roláky a svetry 2011 – odolní bojovníci proti zimě

2. března 2011,

Sponzorované odkazy

V loňském roce se velké oblibě těšily svetry. Velký návrat oslavily volné střihy a v kombinaci s kozačkami a páskem tvořily populární look. Svetry, roláky, kardigany nezmizí z prodejních pultů ani letos. Poněkud opomíjené byly v posledních letech roláky, a proto jim budeme věnovat větší pozornost.

Nejprve bychom se měli rozhodnout, pro jaké účely, je svetřík zakoupen. A to z toho důvodu, že v nabídce jsou rozevláté tenké modely, které vypadají velmi efektně, ale nezahřejí. Do těchto chladných dnů se hodí již zmiňovaný rolák a u něho i začneme.

Rolák je ideální partner do každé zimy

Říká se, že mladé hřeje láska. Mnohé z nás asi v posledních dnech nezahřeje nic. I když sluníčko nám postupně začíná dopřávat lechtání paprsků, stále je poměrně velká zima. Ideálním partnerem do takového počasí je svetr – rolák. Připravila jsem pro vás menší rolákovou inspiraci.

Černý klasický rolák a jeho variace:

Černý rolák je opravdu vděčná věc v šatníku. Lze ho snadno s čímkoli kombinovat a vytvářet tak nekonečné množství modelů. Navíc se hodí téměř pro všechny příležitosti. Tuto zimu je ideální oživit rolák „křivákem“ nebo kožešinovou vestičkou.

Rolák jako výrazný prvek outfitu:

Tuto sezónu se do popředí dostávají zejména roláky s větším volným límcem. Vytvoří ležérní styl a omezí nutnost použití dalších doplňků. Postupně se také vracejí proužky, jejichž vyvrcholení nastane pravděpodobně v létě. A tak není od věci nachystat se na „proužkovou sezónu“ již v průběhu chladnějších dnů.

Stále více ožívají barvy. Roláky nejsou výjimkou. Pro začátky jara se budou hodit například pastelové odstíny růžové, modré nebo žluté.

Kůže a kožešinky jsou všude, kam se podíváme. Budou se opět nosit kožené sukně i kalhoty a kožešinky budou pravděpodobně příští zimu jedním z hitů. Proto jsou svetříky zdobené kožešinkou velmi aktuální a zajisté je užijete i v příštím roce. Navíc dodají outfitu na celkové elegantnosti.

Zdroj: www.net-a-porter.com , www.i-moda.cz , Brand X Pictures / Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu