Značkové spodní prádlo: Agent Provocateur

Značkové spodní prádlo: Agent Provocateur

6. března 2011, spodní prádlo, sexy prádlo, značkové spodní prádlo, Agent Provocateur, prádlo jaro

Jaro už pomalu ale jistě klepe na dveře a váš šatník si po dlouhé zimě zajisté zaslouží obměnu. Netýká se to ale pouze klasického oblečení, nový vzhled dejte i svému spodnímu prádlu! Pokud hledáte na jaro něco svůdného a nabitého erotičnem, značka Agent Provocateur bude určitě správnou volbou.

Nebojte se oživení!

Jaro se nese ve znamení výrazných barev, a tak si pro nás tvůrci sexy prádla Agent Provocateur připravili podprsenky, kalhotky, podvazky a košilky v mnoha a mnoha zajímavých odstínech. Vybrat si tedy můžete sexy prádlo v chic modré, jemné lila, něžné růžové nebo klasické, avšak stále nejdráždivější červené.

Vsazeno na klasiku

Přestože v jarní kolekci Agent Provocateur najdeme spousty barev, nechybí ani nestárnoucí klasika v podobě černé a bílé. Tyto dvě barvy jsou stále chic a oblíbené z mnoha důvodů. Černá působí tajemně a sexy, bílá nevinně a hravě. Dalším jejich nesporným kladem je praktičnost – na rozdíl od barevného prádla se hodí pod většinu oblečení, které máme, takže podprsenky v těchto barvách využijeme i jinde než v ložnici.

Krajka, kam se podíváte

značkové spodní prádlo Agent Provocateur sleduje nejnovější trendy na poli módy, a tak mu neunikl ani velký hit jara krajka. Ta k sexy prádlu neodmyslitelně patří a v jarní kolekci této značky se objevuje opravdu hojně a na všech možných kouscích prádla. Návrháři krajku použili velmi rafinovaně a s citem, takže vytvořili opravdu neodolatelné a svůdné kousky, které zaručeně ohromí každého. Nechybí ale i jiné zdobící prvky, jako například hravé mašle, nebo průsvitné části prádla.

Kam se pro toto sexy prádlo vydat?

Kde jinde bychom toto luxusní prádlo hledali, než v nejdražší ulici České republiky pražské Pařížské? Pravdou je, že Agent Provocateur svůj butik u nás otevřel teprve loni. Další obchody této prestižní britské značky bychom kromě města Praha hledali ve světových metropolích jako New York, Paříž, Londýn, Berlín či Hong Kong nebo Vídeň. Další možností, kde výrobky této značky nakoupit, je outlet.

Sexy prádlo Agent Provocateur oceníme nejen my ženy, ale zajisté i muži, kteří ho budou doslova hltat. Jaro svádí ke koupi něčeho ženského, výrazného a provokativního a obchod Agent Provocateur nám to všechno nabízí. Provokativnost má už v názvu, i v češtině pojem agent provokatér dobře známe.

Zdroj: www.agentprovocateur.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu