Vychutnejte si jaro 2011 v mikině

Vychutnejte si jaro 2011 v mikině

25. března 2011, značkové oblečení, Ecko Unlimited, Ecko Red, Marx Ecko, hip hop shop, sportovní mikiny, hip-hopové mikiny, mikiny nike, mikiny adidas, mikiny Ecko, mikiny Rocawear, mikiny, mikiny jaro 2011, dámské mikiny, pánské mikiny, mikiny na zip, mikiny přes hlavu, mikiny s kapucí

Sponzorované odkazy

Jaro už je tu a k němu samozřejmě patří stylové mikiny. Neznám jiné oblečení, které by se dalo lépe využít na jaře než mikiny, jelikož není ani mráz, ani horko. Na jaře si můžete vyrazit jen tak v mikince přes hlavu, mikině na zip nebo s kapucí. Každá z těchto mikin má své klady a je důležité, abyste je v šatníku měli všechny. Mikinu přes hlavu využijete v nepříjemném lezavém jarním počasí a při větru. Mikinu na zip zase při větším teplu, kdy si ji budete moci rozepnout a bude vám příjemně akorát. A mikinu s kapucí si vezmete samozřejmě do jarního deště, který není až tak silný, jako ty podzimní. Pro sezónu jaro 2011 nás samozřejmě přední hip-hopové a sportovní značky zahlcují svými kolekcemi mikin, které jsou, jako vždy ohromné. Kolekce si nyní představíme a ukážeme si, na co se můžeme tento rok těšit.

Sportovní mikiny

Mikiny Nike

Značka Nike je světoznámá, a proto si ji nemusíme podrobně představovat. Nahlédneme ale do jejích kolekcí mikin pro dámy a pány na jaro 2011. Jak u dámské tak i u pánské kolekce vsází značka Nike na svou doménu, kterou je samozřejmě sport. Mikiny jaro 2011 pro obě dvě pohlaví jsou speciálně navrhnuty pro sportování. Mikiny jsou prodyšné, kvalitní a udrží vás v suchu a pohodlí. Vybrat si budete moci ze všech druhů mikin. Nike vám nabízí mikiny s kapucí i bez, se zipem či přes hlavu, s kapucí a na zip, přes hlavu s kapucí, atd. Zkrátka všechny mikiny, co si zamanete. U dámské kolekce mikin na jaro 2011 se drží svých zásad, ale myslí také na ženskou krásu. Dámy chtějí vypadat dobře při každé situaci, tudíž i při sportování a na to Nike nezapomněla. Dámské mikiny jsou velice půvabné. Nike nám toto jaro nabídne především barevné mikiny. I když třeba nejste milovnicí sportu, mikiny od Nike se k vám budou taktéž hodit, jelikož jsou zkrátka stylové.

Pánské mikiny Nike jaro 2011 jsou ve všech základních věcech úplně stejné, jako ty dámské. Mikiny jsou určené pro sportování, tak i pro volný čas. Od dámských se liší pouze barvou a mužnějším stylem, ve kterém mikiny jsou. Mikiny i ostatní druhy oblečení od značky Nike můžete omrknout na stránkách www.champssports.com.

Mikiny adidas

Značky adidas a Nike jsou si ve svých nabízených produktech velmi podobné a přitom jsou takovými rivaly. Příznivci značky Nike nemusejí adidas a naopak. Těžko můžeme posoudit, která z těchto dvou značek je prodávanější nebo oblíbenější. Připravená kolekce mikin na jaro 2011 od značky adidas se od té „Nikové“ až tak moc neliší. adidas je také sportovní značkou a mikiny jsou taktéž dělané ve sportovním stylu a nejlépe je využijete při sportování. Nevím, čím to je. Možná mou nestrannou zaujatostí ke značce Nike, ale kolekce mikin na jaro 2011 od značky adidas mě moc nenadchla. Stále stejné styly, střihy a barvy pořád dokola. Jestliže ale chce mít někdo na hrudi spíše název a logo značky adidas nežli Nike, nikdo vám to za zlé mít nebude. Kolekce oblečení od značky adidas najdete v internetovém obchodě www.adidas-shop.cz.

Hiphopové mikiny

Mikiny Ecko

Značka Ecko je samozřejmě americká módní značka. Jejím zakladatelem je všem známý módní návrhář a podnikatel Marc Ecko, podle jehož jména vznikl s největší pravděpodobností i název jeho módní značky Ecko. Marc Ecko začínal nejprve, jako graffiti umělec a v módním světě se jako proslulý návrhář pohybuje od roku 1980, ale teprve až roku 1993 založil svou značku oblečení Ecko. Nyní už má Marc Ecko tisíce svých obchodů s oblečením a módními doplňky po celém světě. Značka Ecko se dělí do dvanácti linií, z nichž jsou však nejznámější Ecko Unlimited (móda pro muže) a Ecko Red (móda pro ženy). S kolekcí mikin pro jaro 2011 se značka Ecko letos opravdu předvedla. Modely mikin jsou mnohem více odvázané, než kdy byly a to jak u pánů, tak i u dam. Každou jarní mikinku značky Ecko zdobí velké logo značky, kterým je nosorožec a podle toho či se jedná o kolekci pro dámy nebo pány, tak i většinou nápis Unlimited anebo Ecko Red. Velký výběr mikinek od Ecka naleznete například na všemi známém česko-slovenském hip-hop shopu www.queens.cz.

Mikiny Rocawear

Žádná jiná značka nemá v hip-hopové módě takové zastoupení, jako značka Ecko, ale prohlédněme si i jarní kolekci méně známější značky Rocawear. Tato značka byla založena dva roky po založení značky Ecko, tedy roku 1995. Byla vytvořena veleúspěšným rapperem Shawem Carterem zvaným Jay-Z. Jeho firma je známá nejen oblečením pro pány a dámy, ale také svými elegantními kabelkami, hodinkami a šperky. Prvními modely značky byly široké a velké rifle. Styl hip-hopové módy se ale mění, a proto značka Rocawear uvádí neustále nové a nové kolekce oblečení. U kolekce mikin jaro 2011 má větší zastoupení samozřejmě pánská móda, ale dámy si na své přijdou určitě taky. U Rocawear se mi líbí jednoduchost veškerých modelů. Oblečení bez zbytečných doplňků a ozdob, tím se značka Rocawear řídí.

Zdroje: www.nike.com www.adidas.com www.shopecko.com www.gueens.cz www.rocawear.com Digital Vision / Anthony Ong / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu