H&M jaro 2011 aneb hity z e-shopu

H&M jaro 2011 aneb hity z e-shopu

14. března 2011, H&M, H&M jaro 2011, H&M oblečení, H&M boty, H&M e-shop

Sponzorované odkazy

Možná si říkáte, že článek o jarní kolekci H&M jsme vám nabídli jen před pár dny, nicméně nová nabídka na e-shopu H&M mě oslnila natolik, že jsem si své nadšení prostě a jednoduše nemohla nechat jen pro sebe. Tento článek tedy neberte jako představení jarní kolekce, možná jako tip, pro co si do H&M určitě zajít, nicméně to stoprocentně můžete považovat za jakýsi produkt nadšení šéfredaktorky LuxuryMagu a průvodce toho, pro co si do H&M zajdu já…minimálně omrknout.

Elegance and style included

Nicméně dost bylo vysvětlování, pusťme se do prozkoumávání háemkovského e-shopu. A začneme kolekcí nazvanou Inclusive, ve které „je místo pro všechny velikosti“, tudíž toho oblečení najdete jak v malinkatých, tak ve větších velikostech. Bohužel je prý k mání zatím jen na e-shopu, ale některé kousky z tého kolekce jsem již v obchodech viděla. Nejvíc mě okouzlil cardigan s leopardím potiskem s krásnými kamínkovými kytičkami místo knoflíků, jedním slovem rozkošné. Navíc ho můžu zkombinovat i s děštníkem…inu, co víc si přát! Asymetrické květované šaty na jedno rameno, taktéž nevypadají špatně, preferovala bych však jiné barevné provedení.

Absolutní trefou do černého je pak nová kolekce Effortless Elegance, ve které se dá najít spousta krásných kousků. Květované šaty bez ramínek přímo srší jarní atmosférou, nemluvě o těch rozkošných botách, které jsou krásné jak v černé, ale možná ještě více v modré barvě.Velice povedená je též kombinace bílé košile, světle modré sukně a hnědých doplňků jako páskové sandálky, pásek a moderní kabelka do ruky.

Boty, boty, kabelky

Musím se přiznat, že se mi boty v H&M nikdy nelíbily, letos však můžu říct, že jsem velice překvapena a některými kusy doslova okouzlena. Naprosto jsem se zamilovala do těchto korálových semišových sandálů a do korálové barvy jako takové, mým druhým favoritem v oblasti barev na toto jaro i léto je pak modrá potažmo tyrkysová. Ani tyto fialové flipflopy nevypadají špatně, že? Velice povedené jsou pak všechny sandálky v kombinaci s hnědou a myslím, že se konečně letos odhodlám i ke koupi zlatých sandálů.

Nejen boty se H&M povedly, i ostatní doplňky stojí opravdu za to. Já už vím, že si stoprocentně zajdu pro tyto náušnice ve stylu pocahontas, mám zálusk i na lýkovou clutchbag s leopardím potiskem. I doplňky s tyrkysovými detaily vypadají moc dobře.

Novinkou na e-shopu jsou i plavky, proč se tedy nepodívat, jak H&M vidí letošní letní sezónu. Převažují horní díly ve stylu bandeau a „balkonetky“, nicméně H&M opět nabízí zajímavé vzory, potisky a neokoukané detaily.

Zdroje: http://shop.hm.com/

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu