Dámské i pánské jeansové bundy 2011

Dámské i pánské jeansové bundy 2011

13. března 2011,

Sponzorované odkazy

Původně pracovní oblečení, které se stalo v Americe a následně po celém světe hitem…Ano, mluvím o denimu, neboť denim móda je zpět v plném nasazení. Džíny už asi nikdy z módy nevyjdou, staly se součástí každého šatníku a i vrcholoví manažeři, kteří tráví hodiny a hodiny v oblecích, alespoň jedny vlastní. Ovšem jeansové bundy se střídavě těší popularitě a střídavě upadají v zapomenutí. Sezóna 2011 vrátí klasickou „džísku“ do středu naší pozornosti.

Dámské, pánské i dětské jeansové bundy budou doplňovat nejen džíny, ale také kraťasy, sukýnky, šaty. Džíska zkrátka poutá pozornost módních řetězců a nemenší pozornost bychom ji měli věnovat i my.

Objevovat se bude v klasických denimových praních, ale prostor dostanou i pocákané jeansky, zažloutlé, oprané, plísňové…cokoliv Vás napadne může tuto sezónu zdobit jeansovou bundu. A to jak v dámském tak i v pánském provedení. Bude proto zajímavé kombinovat džínovinu bundy a džínů, pohrávat si s jednotlivými styly a úmyslně vytvářet na první pohled nesourodé kontrasty. Však také nejdůležitější je ladit se svým milovaným protějškem.

Pánské jeansové bundy 2011

Ve svém okolí se stále setkávám s nedůvěřivými reakcemi mužů ohledně návratu nošení jeansových bund. Je pravda, že si někteří konečně přivykli na nošení sak při neformálních událostech a teď by je měli vyměnit? Tyto varianty lze snadno propojit a zvolit jeanové sako.

Na své si přijdou i skální zastánci, kteří svou džísku po celé roky nevimění za nic na světě. Obchody s oblečením nabídnou barevně i střihově jednolité bundy.

Jeanová bunda a tenisky jsou nerozlučná dvojice, proto se ani v sezóně 2011 této kombinace nevzdávejte. Nicméně experimentování s různorodým typem kalhot se jistě vyplatí. Nebojte se zkusit elegantnější kalhoty nebo jarní bavlněné kalhoty. Uvidíte, že v kombinaci s džískou vytvoříte ležerní outfit.

Na závěr inspirace – jeans bunda má jednu obrovskou výhodu – nikdy nepodléhá věkovým kategoriím a může v ní vypadat stylově mladík i postarší elegán.

Dámské jeansové bundy 2011

Již na začátku jsem předznamenala, že džísky se budou nosit k sukýnkám, šatem i kraťasům. Najdou tak využití i v prvních letních dnech, kdy ještě budou rána chladnější.

Na výběr jsou velmi jednoduché sáčkové střihy nebo pro případ chladných dnů varianty s kožíškem.

Na výběr budou i bundičky různých střihů, dozdobované zajímavými detaily. Nicméně ač doba přeje zipům, cvočkům či jiným doplňkům, u džísek vedou stále jednoznačně knoflíky.

Zdroj: www.asos.com , www.shopstyle.com , www.nextdirect.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu