Fashion Trends: Květinový potisk na jaro je to pravé!

Fashion Trends: Květinový potisk na jaro je to pravé!

21. března 2011, květinový vzor, květinový potisk, květinový top, trend jaro 2011, květinová sukně, květy

Sponzorované odkazy

Stejně jako si zimu neumíme představit bez několika dní plných sněhu a mrazu, k jaru zase neodmyslitelně patří květiny. A to nejen na záhoncích a loukách, ale hlavně na oblečení. Pokud tápete, co by ve vašem šatníku pro letošní jaro a léto rozhodně nemělo chybět, je to rozhodně právě květinový vzor – jeden z největších letošních trendů. Tento potisk můžeme najít na všem od šatů a sukní přes halenky a tílka až po boty, kabelky a jiné doplňky. Čím to, že právě květinový potisk strčí každé jaro všechny ostatní vzory hravě do kapsy? Vysvětlení je vcelku jednoduché – na jaře je ve vzduchu cítit romantika a zamilovanost a květinový vzor je jejich symbolem. Každou ženu promění v jemnou a romantickou bytost.

Jak květinový potisk nosit?

Stejně jako s ostatními vzory, ani s tím květinovým to není úplně jednoduché. Nabízím vám proto několik pravidel, díky kterým bude váš outfit s květinami vypadat stylově a chic a vyhnete se tak módnímu faux-pas. Jak tedy květinový vzor nosit? • V první řadě při nošení květinového potisku myslete na své proporce. Malé ženy budou v příliš výrazných květech vypadat utopeně, větší z nás si je dovolit můžou. Pokud ale máte postavu ve tvaru hrušky, rozhodně zvolte malé květy. Ty větší by zbytečně vytvářely dojem širších boků. • Květinový potisk je sám o sobě velmi výrazný a přitahuje pozornost, proto k němu raději zvolte jednodušší doplňky, aby outfit nevypadal přeplácaně. • Co se týče materiálů, letos frčí hlavně šifon a hedvábí. • Pokud vám květinový potisk připadá příliš výrazný, usměrněte ho pomocí jednoduchého kardiganu nebo bundičky. • A jakéže květy jsou letos nejvíc in? Návrháři se nechali inspirovat východem, proto se na molech objevovaly nejrůznější orientální květy. Vsadit ale můžete i na klasické kytičky, které z módy nevyjdou snad nikdy.

Ve spoustě obchodů nyní můžeme najít nejrůznější květované sukně. Zkombinujte ji s jednobarevným tílkem, vyhrát si můžete s pestřejšími botkami, kabelkou a šperky.

Maxi šaty jsou velkým trendem letošního jara a léta a i na nich vypadá květinový vzor bezvadně.

Pro ležérní styl na každodenní nošení se hodí květinový top, který navíc využijete na rozdíl od šatů už teď. Stačí ho doplnit o jednoduché rifle a kardigan a outfit jako stvořený do práce nebo školy je na světě.

Zdroje: www.polyvore.com, Creatas Images / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu