Dámské jarní kabáty 2011

Dámské jarní kabáty 2011

16. března 2011,

Sponzorované odkazy

Sofistikovaná reklamní kampaň společnosti Max Mara evokuje návrat tradičního trenčkotového kabátu velbloudí barvy. Kabátek, který vznikl začátkem 80. let, se vyznačuje širokými kimonovými rukávy, délkou 120 cm a dvojitým zapínáním. Byl navržen pro praktické každodenní využití a stal se ve vteřině velkým hitem. Navíc tuto sezónu budou jarní kabáty oplývat nejen barvami výraznými (červená, žlutá či zelená), ale i barvami v odstínech velbloudí srsti, béžové, khaki apod.

Střih ikonického kabátu Max Mara uvidíme v různých obměnách také od ostatních značek. Nejtypičtější barvou se stane výše zmiňovaný odstín velbloudí srsti. Ten se hodí k jakémukoli kostýmku i neformálnímu oděvu. Nicméně černou klasikou se nikdy nic nezkazí. Připravme se na jaro, jsou tu dámské kabáty jaro 2011!

Jarní kabátky značky Burberry 2011

Značka* Burberry* vyniká svým mistrovstvím šití klasických kabátků každou sezónu. Právě odstíny béžové barvy jsou pro tuto světoznámou značku typické. Pořízením jarního kabátku Burberry můžete získat nadčasový rafinovaný kousek.

Výraznější kousky ukrývá linie Burberry Prorsum. Tyto kabátky vynikají volbou materiálů, vzorů a dalších detailů. Oblékněte k nim výrazný pásek, jarní kolekce Burberry Prorsum je jich plná.

Jarní dámské kabáty – elegantní prvek každého outfitu

Kabátek je velmi elegantním prvkem, ke kterému se perfektně hodí kozačky či lodičky. Letošní jaro zkombinujte kabátky s kalhotami kratší délky ke kotníkům.

Luxusní butiky nabídnou extravagantnější modely v těch nejmodernějších střizích.

Moderní zůstává leopardí vzor, který se v zimě objevoval na kožíšcích, vestičkách i legínách. Roztomile působí kabátky střižené mírně do tvaru písmene A. U jarních kabátků 2011 platí jednoduché pravidlo – nosit je stažené páskem. Ostatně pásky přes svetry, kabátky, sukně i šaty jsou velkým jarním trendem.

Zdroj: www.net-a-porter.com , www.nextdirect.com , www.asos.com , Comstock / Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu