Módní doplňky na Jaro 2011

Módní doplňky na Jaro 2011

30. března 2011, jaro 2011, trendy jaro 2O11, sluneční brýle, boty, módní doplňky, módní doplňky 2011, kabelky

Sponzorované odkazy

Chcete být i na jaře stylová, ale nevíte jak na to? Inspirujte se novými trendy!

Začněme tím nejdůležitějším, botami. Ačkoliv se to opakuje stále dokola, in budou hlavně lodičky na vysokém podpatku v nude nebo zemitém odstínu, zkrátka ve všech neutrálních barvách. Někteří sice tvrdí, že boty s otevřenou špičkou jsou už pasé, vy je s klidným srdcem noste dále, co existuje roztomilejšího a co jiného vám může vykouzlit tak nekonečně dlouhé nohy? Na milánském fashion weeku na ně vsadila i Prada a to už něco znamená. Stejně kontroverzním případem jsou i gladiátorky. Podle módních expertů a stylistů je už jejich sláva dávno pryč, druzí to vyvracejí a dále je zakomponovávají do svých nových kolekcí. Je proto jen na vás, ke kterému táboru se přidáte. Trendy také budete, když si na nohu obujete dřeváčky robustním podpatkem ve stylu Heidi z hor. Absolutním hitem jsou pak boty na platformě, a to nejen na sandálích, ale i uzavřených botách jako polokozačky nebo kotníčkové na tkaničky.

Ústřední tématem jarní a letní sezóny jsou výrazné a zářivé barvy. Jistě zazáříte, pokud si vezmete cokoliv v citronově žluté, elektricky modré, tyrkysové, oranžové nebo ostře růžové. Důležité jsou i aplikace, na jarním oblečení a doplňcích se nejčastěji objevují peříčka, jimiž jsou ozdobeny hlavně čelenky do vlasů, krajky nebo květiny, na které můžete narazit téměř všude.

Námořnický look je v létě samozřejmostí, proč se na něj ale nepřipravit už teď? Pořiďte si něco pruhovaného, ať už to jsou šátky, šály, baleríny nebo kabelka, které váš den prozáří. Slaměné doplňky budou trendy už na jaře, do teplejších dnů si vezměte obří nebo naopak malinký slamáček, hodit se vám budou i slaměné botičky nebo kabelky. Ty mohou být jak z klasické slámy, tak z jiného přírodního materiálu. Ten je mimo jiné, stejně jako každý rok, velkým lákadlem pro celou jarní a letní sezónu.

Poměrně novým trendem je malinká kapsička na pásku. Vypadá vtipně, je stylová a zároveň praktická, což je zatraceně dobrá kombinace. Vaše ruce zůstanou volné, schováte do ní cokoli. V žádném případě ji nezaměňujte za ledvinku, zmíněný kousek se připíná spíše nad pas. Sázkou na jistotu u kabelek je hadí nebo krokodýlí kůže.

Inspirujte se Arábií a pořiďte si turban. Vypadá skvěle a zároveň vás ochrání před úpalem a bolestí hlavy. V brýlích trendy moc nerozlišujeme, stálicemi jsou letecké spolu s obřími hnědými a černými kostěnými, zkusit můžete ale i kočičí brýle ve stylu 50. let, třeba v bílé nebo sladce růžové barvě.

I šperky a bižuterie vždy hrají při výběru outfitu jednu z hlavních rolí, a proto se do nich vyplatí investovat. Na jaře a v létě trendům kralují především ty „oversized“. Zkusit můžete třeba obří náhrdelníky, které jsou poskládané z různých geometrických vzorců, třeba čtverečků nebo obdélníků. Doplňky na krk mohou být metalické, pestrobarevné nebo i vytvořené z přírodních materiálů, např. ze dřeva. U náramků také vsaďte na ty široké a velké, klidně si jimi můžete ověsit celé předloktí. Vybrat si můžete jak plastové, kovové a dřevěné, tak provázky obtočené kousky.

zdroje obrázků: polyvore.com, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, kozačky, sluneční brýle a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu