Kozačky na jaro a léto 2011

Kozačky na jaro a léto 2011

29. dubna 2011, kozačky, kozačky jaro 2011, kozačky léto 2011, dámské boty 2011

Sponzorované odkazy

Spousta žen na kozačky v mrazivějším období nedá dopustit, jsou nejen krásné, ale i pohodlné a praktické. První věcí, co ale po zimě jejich majitelky udělají je to, že je zastrčí do šatníku a nechají čekat na další zimu. Patříte mezi ně i vy? Chyba.

Pokud kozačky zařadíte i do vašeho jarního a letního outfitu, budete originální, protože u nás není jejich nošení tak rozšířené jako v zahraničí. Chcete místo masovému nošení sandálků a balerínek zkusit něco nového? Jen směle do toho!

Zapomeňte ovšem na boty, které nosíte na podzim a zimu. S kožešinkou a zateplenou vložkou budou sice chladná rána příjemnější, odpoledne vás ovšem čeká peklo, nemluvě o semeništi bakterií, které se vám po dlouhodobém nošení v botě objeví. Nohy vám za to určitě nepoděkují. Ideální jsou volnější a vzdušnější boty, hlavně z kůže nebo semiše, ve které se vám nohy příliš potit nebudou. Oceníte je v dešti i v chladných ránech, je ovšem jasné, že pokud se teploty vyšplhají do závratných výšin, kozačky nebudou zrovna to pravé ořechové.

Kozačky s kotníčkové boty kombinujte v létě hlavně s šatami, sukněmi nebo kraťáskami, nejlépe jednoduchými, zkusit můžete kombinaci i s legínami a delším topem. Inspirujte se také celebritami a v létě si k džínům a tílkám nazujte různobarevné uggs. Jsou ideální pro letní festivaly, ocení je nositelky boho a rockového stylu, hodí se především jako doplnění casual outfitu. 

Zkuste vyřadit černou a pořiďte si barevné varianty, a pokud se tmavých barev nechcete vzdát, do botníku si zařaďte i ty v některém odstínu hnědé. Vsaďte také spíše na nižší délku, botám nad kolena se vyhněte.

Tip: Zkuste hnědé kozačky zkombinovat s lehkou hippie tunikou, nejlépe ve fialovém odstínu. Přesně tento styl je pro květinové děti typický. Podívejte se na pár fotek, nechte se inspirovat a oblékněte se přesně po jejich vzoru. Věřte, že chybu neuděláte. Hippie styl bude trendy navždy. Další možností je zkombinování kovbojských bot s šatami, džínovou bundičkou a taškou přes rameno.

Pokud máte proti kozačkám v létě výhrady, i pro vás je tu řešení. Sáhněte po kombinaci kotníkových bot se sandálky, jde o hit, který momentálně seženete úplně všude.

A co vy, zapíšete si kozačky do vašeho wishlistu pro jaro a léto 2011?

zdroje: polyvore.com, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu