Spodní prádlo s vůní jara

Spodní prádlo s vůní jara

9. dubna 2011, dámské spodní prádlo, květované spodní prádlo, luxusní dámské prádlo

Kvalitní spodní prádlo by mělo tvořit základ šatníku každé moderní ženy. Důležité je zvolit správný rozměr, materiál a také tvar. Spodní prádlo dokáže posunout sebevědomí o tři sta šedesát stupňů. Pokud máte podprsenky, jejichž kostice se Vám nepříjemně zařezávají nebo kalhotky z neprodyšného kousavého materiálu, nebudete se cítit nikdy dobře.

Je vhodné rozmyslet se, pro jaké účely dámské spodní prádlo vybíráte. Krajková souprava vykouzlí z romantického večera brilantní závěr, nicméně strávit v něm celý pracovní den není nejvhodnější nápad.

Neméně důležité je pořídit si prádlo, ve kterém se cítíte smyslně, sexy a žensky. Stačí deprese ve zkušební kabince, kde se rýsují všechny detaily postavy a bavlněné obří kalhotky rozhodně na sebevědomí nepřidají. V této hektické době nemá každý čas chodit cvičit a pilovat tělo bohyně, ale věřte, že krásné spodní prádlo dokáže zázraky.

Představíme si kolekce různých značek i nabídky e-shopů pro sezónu jaro/léto 2011. Rozhodně se máme na co těšit – volánky, květy, pastelové barvy a mnohé další inspirativní prvky.

Květinové jaro přichází!

Nikdo zajisté nepřehlédl, že květinové motivy jsou vysoce módní záležitostí. Proto by bylo snad hříchem nezmínit v tomto článku květované spodní prádlo. Hodí se ideálně pro slunné dny – je veselé, dívčí, roztomilé, ale může být i velmi sexy. Nejsou kytičky jako kytičky. I když tuto sezónu se bude preferovat spodní prádlo komplexně potisknuté květy.

To je často vyrobeno ze 100% bavlny nebo jemných materiálů. Dále se na prodejních pultech setkáte s kombinací krajky, tylu a jemných kvítku, které nejsou na spodním prádle primárním prvkem, spíše druhotným detailem.

Tanga – efektní a sexy

Ač se z hygienických a zdravotních důvodů nošení tang nedoporučuje, jsou stále jedním z nejoblíbenějších kousků spodního prádla. V létě jsou mnohem příjemnější nežli běžné kalhotky, navíc pod přilnavým oblečením jsou v podstatě nepostardatelné. Tak či tak jsou sexy prvkem užívaným převážně k milostnému svádění. Proto svou pozornost upneme na krajková či jinak originálně zdobená tanga.

tanga mohou být roztomilá, zdobená kvítky, ovšem přednost se stále nejvíce dává klasice – černá a bílá krajka.

Ještě více provokativní nežli tanga jsou takzvané g-string. V podstatě se jedná o tanga bez zadního trojúhelníčku látky. Zadní část je tedy tvořena pouze šňůrkami, které jsou mnohdy zdobeny kamínky či řetízky.

Luxusní spodní prádlo jaro 2011

Luxusní spodní prádlo by mělo splňovat několik základních parametrů – být sexy, vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, propracováno do nejmenších detailů s důrazem na střih. Vyzkoušejte luxusní košilky nebo odvážné erotické prádlo.

Zdroj: www.astratex.cz , www.luxusnipradlo.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu