Jarní kolekce Lindex 2011

Jarní kolekce Lindex 2011

12. dubna 2011, Lindex kolekce jaro 2011, jarní kolekce Lindex 2011, oblečení Lindex jaro 2011, spodní prádlo, šperky

Sponzorované odkazy

Vysvitlo sluníčko a všichni s velkou radostí odložili zimní bundy. V tom ale bohužel následovalo neradostné zjištění, že ve skříni chybí jarní trendy, bez kterých v žádném případě nemůžeme obejít. Pokud vám ve skříni chybí romantické blůzy s výšivkami a volánky, maxi šaty ze 70. Let, kalhoty s vysokým pasem a nenajdete tam ani tašku s koženými aplikacemi vyrazte do nejbližšího obchodu Lindex.

Jarní kolekce Lindex je plná trendů

Nejvíce si v obchodě Lindex budou libovat dívky, jež si oblíbily boho styl, protože část kolekce je v duchu folkloru a hippies stylu – je tedy plná květin a jiných krásných a výrazných vzorů. Pozornosti nemůže ujít romanticko-nostalgické modely z venkovského života z přírodních materiálů a s krajkami, různými záhyby, nabíráním nebo stahováním. Výrazné střihy a vzory nejsou pro vás to pravé? Neklesejte na mysli, Lindex kolekce jaro 2011 obsahuje i styl typicky pánský, který je jednoduchý, ale zároveň i moderní – pánské košile, klubové blejzry, trenčkoty aj.

Spodní prádlo

Kalhoty kralují

Některé ženy své oblíbené kalhoty nevymění za sukni ani na jaře a právě tyto ženy budou z jarní kolekce Lindex 2011 velmi potěšeny. Aktuální kolekce hýří nejrůznějšími materiály a střihy kalhot – plátěné kalhoty si musí každá z vás na první pohled zamilovat, ty jsou letos nejvíce trendy, najdete zde i neméně oblíbené kalhoty pánského střihu a nechybí ani klasické džíny nebo přiléhavé a kapsové cargo kahoty.

Kolík nebo zvony?

Kalhoty připomínající kolík jsou letos naprostým hitem, v oblasti boků jsou volné, ale v oblasti kotníků se nohavice zužují. Naproti tomu kalhoty inspirované 70. léty objímají postavu v oblasti pánve, a nohavice se rozšiřují.

Doplňky

Nezapomeňte ani na doplňky v podobě pásku, které dokonale zvýrazní pas, podkasají top nebo doladí košili zastrčenou do kalhot.

Šperky a šátky

Nezapomeňte si doplnit jarní outfit šperky, šátky a dalšími doplňky Lindex.

Rachel Zoe

Americká stylistka, která má opravdu styl Rachel Zoe letos poskytne milovnicím módy prostřednictvím společnosti Lindex více inspirace. Z nabídky Lindex vybrala modely s květinovým nádechem a v letních barvách a sestavila z nich unikátní kolekci oblečení Lindex jaro 2011. Díky své schopnosti najít nejlepší styl pro každou ženy a citu pro módu si získala oblibu po celém světě. A kdyže bude kolekce uvedena na trh? Kolekce bude k dispozici ve 428 obchodech Lindex ve 12 zemích 18. dubna 2011.

Zdroj: www.lindex.cz

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu