Nakupování v Dubaji

Nakupování v Dubaji

3. června 2011, Nakupování v Dubaji, obchody v Dubaji, Dubaj, Dubai, značkové obchody, nákupy, nakupování, značkové oblečení, boty, obuv, zlato

Sponzorované odkazy

S desítkami center a tržišť, kde seženete naprosto vše, od roztomilých hraček až po nejluxusnější vozy, je Dubaj tím nejlepším místem k nakupování.

Protože je v Dubaji velké vedro, najdou zákazníci v klimatizovaných prodejních centrech útočiště a na chvíli si mohou odpočinout od sluníčka. Pokud Vás omrzí značkové obchody můžete si zde zarelaxovat v lázeňském nebo kosmetickém salonu, navštívit zábané centrum, nebo si jen tak posedět v kavárně nebo restauraci.

V případě, že ale znovu zatoužíte po sluníčku, ale nákupní horečka se Vás stále ještě drží, můžete se přemístit na proslavená tržiště, kde seženete koberce, textil, zlato, koření a parfémy. Toto je místo lákavých cen, a samozřejmě i napodobenin známých značek a bohužel také zlodějů, proto si dejte velký pozor na své osobní věci. Nakupování v Dubaji pro Vás bude životním zážitekem.

Zlato a šperky

V Al Dhagaya se nachází největší tržiště s více než 300 obchody se zlatem a diamantovými šperky. V každé vitríně se vyjímají skvostné umělecky propracované šperky. Hlavně se nebojte smlouvat. Na většině míst si můžete usmlouvat až o 20% nižší cenu.

Levné značkové oblečení

Obchody v Dubaji Vás překvapí značkovým oblečením a obuví za téměř pohádkové ceny, je to z toho důvodu, že oblečení a boty, stejně jako zlato a diamantové šperky, je osvobozeno od daně. Díky těmto skvělým cenám a vysoké frekvenci lidí se Dubaj stal centrem módy na Blízkém východě.

Nákupní festival v Dubai

Nákupní festival v Dubai je událost, která se obvykle koná každý rok v zimních měsících. Skvělá zábava, vzrušující nákupy, lákavá tombola a pro děti spoustu her, ohňostroj, kulturní vystoupení a ještě mnohem víc. Vy ale nemusíte v žádném případě smutnit, že jste zimní nákupní festival propásli, protože se bude znovu konat během letních prázdnin, a to v červenci a v srpnu.

Zdroj: Digital Vision / Thinkstock, Hemera / Thinkstock, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii cestování a gastronomie.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu