Co takhle módní značka oblečení Gap?

Co takhle módní značka oblečení Gap?

21. dubna 2011, obuv, značkové oblečení, jaro/léto 2011, pánská kolekce, dámská kolekce, oblečení pro těhotné děti, dětské oblečení, balerínky, Materniti, Athleta, Piperlime, Gap, módní značka, Banana Republic, Old Navy

Sponzorované odkazy

Módní značka Gap byla založena roku 1969 Donaldem Fisherem a Doris Fisherovou v San Franciscu v americké Kalifornii, kde sídlí dodnes. Stejného roku, co byla značka založena, byl otevřen i její první obchod v tom samém městě, které je známé svým kopcovitým terénem. Značka se postupem času velmi rychle rozrůstala a dnes již má přes více než tři tisíce prodejen na celém světě. V České republice najdete největší nabídku produktů značky Gap na českých internetových e-shopech.

Pod značkou Gap jsou dnes již čtyři další módní značky, jako jsou Banana Republic, Old Navy, Piperlime a Athleta. Nejznámější ze všech čtyř je zcela určitě Banana Republic, která je velice všestranná. Vyrábí oblečení, módní doplňky i parfémy absolutně pro všechny. Ať jste muž či žena, hubení či při těle, vybíraví či skromní, značka Banana Republic vám má, co nabídnout. Méně známější značka je pak Old Navy, která má ve svém repertoáru pánské, dámské a dětské oblečení i obuv velice pěkného a moderního designu, jaký vás zajisté překvapí. Poslední dvě značky Piperlime a Athleta už tak známé a populární nejsou. Athleta produkuje spíše sportovní oblečení a Piperlime se oblečením velmi podobá stylu, který má samotná značka Gap.

A jaké vlastně je Gap oblečení?

Oblečení značky Gap se pro lepší pocit a orientaci dělí na pět oddílů, kterými jsou Gap (pánské a dámské oblečení), Gap Kids (dětské oblečení), Gap Outlet, Baby Gap (malé děti), Gap Body a Gap Materniti (móda pro těhotné ženy). Z toho všeho lze usoudit, že módní značka Gap se hodí a může oblékat úplně celou rodinu. Další její velikou výhodou je nízká cena produktů, kterou zajisté všichni ocení. Málokterá módní značka vyrábí kvalitní a vkusné oblečení a prodává je za přijatelné ceny. Gap se zdá být naprosto bezchybná, ale jedno bych ji přece jenom vytkla. U nás v Čechách se bohužel nemůžeme jít pokochat jejím sortimentem do kamenného obchodu. Můžeme jen doufat v brzkou změnu.

Značka Gap ženám též nabízí i kolekci obuvi, která u značky ale nedominuje. Jedná se o klasické a jednoduché boty pro dámy, jakými jsou tenisky, balerínky, sandály a žabky.

Něco málo z kolekce jaro/léto 2011

Značka Gap ve své letošní kolekci jaro/léto 2011 představuje naprosté novinky! Vyhrála si i s dámskou kolekcí tak i s pánskou. Dámy si budou moci v oblečení od Gap zavzpomínat na starou dobu, jelikož jim Gap nabízí módní kousky v retro stylu, který letos letí. Tyto módní kousky jsou laděny v retro barvách starorůžové, bílé, světle modré nebo hnědé. Vévodí jim halenky s volánky, široké kalhoty s vysokým pasem, košile a další oblečky s načepýřenými detaily. Opačné straně dámské kolekce naopak vévodí stará osvědčená klasika riflovina a to především riflové jarní džísky a nebo riflové sukně. Pánská kolekce Gap je jednoduchá a pohodlná. Vybrat si budete moci z nabídky kalhot, košil, sak, bund i triček, které zaujmou barvami, jako je olivová, šedá, hnědá a bílá.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu