Rocková móda charakterizuje styl

Rocková móda charakterizuje styl

22. dubna 2011, rockové oblečení, rock, rock fashion, rocková móda, rockové trička, bundy, kalhoty

Sponzorované odkazy

Rocková móda, tou jen nevyjadřujete, že máte rády rock, ale hlavně ukazujete, jaká jste a jaký je váš životní styl. V současné době je nejoblíbenějším stylem rockové módy punk rock, rockabilly a gothic. Punková móda se skládá z odvážných kompletů, pro rockabilly módu jsou typické pinup modelky z 50. let a gothic móda si libuje v sametu, krajkách, kůži a černé barvě.

Punk rock

Punk rockové oblečení přehlíží pravidla. Její stoupenci se nebojí mixovat odvážné barvy, potisky a texturu. Pokud chcete být opravdovou královnou punk-rocku, oblékejte se do modelů od Vivienne Westwood.

Sexy punkrockerka

V punkrockovém oblečení získáte rebelský vzhled. Dejte si ale pozor, punková móda bývá veřejností špatně přijímána, hlavně na školách.

Typové modely sexy punkrockerky:

Tričko s potiskem kapely, ať už starší nebo novější skupiny.

Rock fashion vyžaduje černé kožené bundy s kovovými zipy nebo visačkami. Důležité jsou i kovové hroty na ramenou a rukávech, dále také placky s obrázkem kapely přišpendlené na bundu.

Noste vše, co vypadá onošeně, například roztrhané džíny nebo kalhoty a vyšisovaná rocková trička. Pokud se někde vytvoří díra, nesešívat, ale sešpendlit spínacím špendlíkem.

Na nohy si obujte Converse boty nebo černé lodičky na vysokém podpatku a síťované punčochy.

Rockabilly styl

Rockabilly styl se vyznačuje pinup modelkami a účesy z let 50. Rockabilly styl si můžete jednoduše osvojit, protože je jednoduše nositelný a z velké části i vysoce elegantní. Make-up se vytváří z tlumených očních stínů a z výrazných červených tváří a rtů.

Gothic

Gothic móda je nezaměnitelná díky svému temnému a upírskému stylu. Gothic bohyně nosí hlavně viktoriánský korzet a černé džíny, také korzetové šaty s volánky a vysoké zavazovací boty. Make-up by měl být dramatický, bledá kůže a tmavé rty jsou jádrem gothic stylu. Rty si nemusíte malovat černou rtěnkou, postačí odstín švestky.

Zdroj: www.metalshop.cz

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu