Dvoudílné plavky 2011: adidas, Litex, Nike i Roxy?

Dvoudílné plavky 2011: adidas, Litex, Nike i Roxy?

7. května 2011, Dvoudílné plavky 2011, plavky, adidas, Litex, Nike, Roxy, dvoudílné sportovní plavky, dvoudílné dámské plavky, černé

Sponzorované odkazy

Každá žena chce vypadat krásně a sexy, a to i v plavkách. Existuje celá řada stylů plavek, které vyhovují módní trendům, důležité ale je, aby vyhovovaly i našim proporcím. V první řadě je tedy zapotřebí vybrat si ten správný styl, střih a barvu, popřípadě vzor, které bude vyhovovat individuálním potřebám nositelky. Dvoudílné plavky 2011 nabízejí velký výběr, tak se nemusíte bát, že byste si v tak velkém množství nenašla ty pravé pro vás.

Správné plavky pro určitý tvar postavy

„Hruška“ by se měla snažit vybírat z plavek, které přitahují pozornost na horní část těla a spodní část by měla být co nejvíce vykrojená. Barvy se snažte vybírat jednoduché tmavší.

Ženy s velkým poprsím by měly určitě věnovat pozornost podpoře prsou.

Ženy s malým poprsím by zas mohly zkusit brazilský styl plavek, protože nabízejí tělu rovnováhu a velmi vhodné jsou i push-up podprsenky.

Plavky Litex

Česká firma Litex nabízí vysoce kvalitní plavky z italských, francouzských a španělských materiálů. Velkou výhodou je, že si můžete sami nakombinovat horní a spodní díl plavek podle svého vkusu. V nové kolekci najdete neuvěřitelné množství stylových barev a vzorů, od proužků až po retro květiny, samozřejmě ani v této kolekci nechybí univerzální černé plavky.

Plavky adidas

Sportovní značka adidas zaměřená na funkčnost a designe představila své umění na plavkách pro letošní sezónu. Dvoudílné sportovní plavky jsou nejen krásné, takže v nich jednoduše podtrhnete svoji sportovní image, ale hlavně jsou ušity z kvalitních materiálů, které poskytují vysoký komfort.

Plavky Nike

Plavky Nike nejsou jen pro sportovce, protože pohodlí si při plavání může dopřát kdokoliv. Plavky jsou také vyrobeny z velmi kvalitních materiálů, proto dlouho drží tvar a elasticitu. V letošní kolekci najdete jednoduché jednobarevné, ale i pruhované, puntíkaté nebo jinak vzorované.

Plavky Roxy

Kolekce Roxy je letos opravdu velice příjemně designově propracovaná a navíc velmi všestranná. Při výběru si přijdou na své jak dívky s větším, tak i menším poprsím. Dvoudílné dámské plavky v jamajském stylu s volánky dokážou zvětšit objem prsou až o jednu velikost nebo můžete zkusit, které rázem vykouzlí dokonalé a sexy tvary.

Zdroj: www.litex.cz, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu