Džíny se zvýšeným pasem

Džíny se zvýšeným pasem

24. dubna 2011, džíny, dámské džíny, džíny trendy 2011, džíny se zvýšeným pasem, s vysokým pasem, rifle, denim, jeans, do pasu

Sponzorované odkazy

Občas se zdá, že vše už bylo objeveno, vymyšleno a vyzkoušeno. Proto se móda neustále vrací do minulosti. Letos ožívají trendy ze 70. let – dlouhé šaty, volné kalhoty a také džíny se zvýšeným pasem. Můžeme jásat – éra bokovek pomalu ale jistě ustupuje a na řadě jsou tyto pohodlné jeans, které krásně zvýrazní zadeček, boky i ploché bříško. Hodí se tak pro dámy, které oplývají ženskými křivkami ale i pro ty s chlapeckou postavou – vám totiž jeansy se zvýšeným pasem kýžené křivky vytvoří. Pokud toužíte po dlouhých nohách, ale bohužel vlastníte krátké, jsou pro vás tyto rifle to pravé. Vysoký pas totiž dokáže vykouzlit efekt téměř žirafích nohou. Mimo to jsou tyto jeansy prospěšné i pro vaše zdraví. Na rozdíl od bokovek vám v nich totiž nehrozí nachlazené ledviny a problémy s nimi spojené.

Padnou do každého šatníku

Jeansy s vysokým pasem jsou to pravé pro každou ženu, která sleduje trendy a nebojí se trendy být. Nosit je můžete úplně stejně jako běžné rifle, tedy s tričkem, tílkem nebo halenkou tak, jak jste zvyklé. Byla by ale trochu škoda nevyužít vysokého pasu ve prospěch módy. Proto pro supertrendy look tričko nebo košili do kalhot zastrčte. Celý outfit ještě můžete dozdobit páskem. Pokud zvolíte variantu skinny jeansů do pasu, nebojte se zvolit výraznější halenku například s řasením – v kontrastu s úzkými a hladkými riflemi vypadá skvěle.

Jelikož džíny se zvýšeným pasem působí poměrně elegantně, skvěle padnoucí obuví k nim budou botky na podpatku či klínku, což je letošní horký trend. Pokud nejste zrovna fanouškem jehel, klidně si ale nazujte například baleríny.

Co se barev a odstínů týče, je poměrně jedno, jaký zvolíte. Jarní světle modrá, trendy sepraná, klasická černá – všechny tyto barvy denimu jsou in. Odvážnější z vás se nemusí bát ani barevných riflí, což je nový trend letošního jara a léta, který si oblíbily i hollywoodské celebrity a na toto období se prostě skvěle hodí.

Ať už máte jakýkoliv tvar postavy, džíny s vysokým pasem vás nezradí a vykouzlí vám sexy křivky. Působí elegantně a žensky, takže není důvod je alespoň nevyzkoušet.

Zdroje: www.polyvore.com, hemera/thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu