Košile a džíny – magická pánská kombinace

Košile a džíny – magická pánská kombinace

21. května 2011, pánské košile, pánské džíny

Sponzorované odkazy

Příchod teplého počasí přináší možnost kreativní módy. Nyní se už nemusíte schovávat pod zimní bundu nebo kabát a jistě vám to po tak dlouhé zimně již přišlo trochu nudné. Nemít tak dlouhou dobu možnost se ukázat a vyjádřit se pomocí módy. Nejstylovější je ležérní elegance a jednou z možností je kombinace pánské košile a džínsů.

Košile

V letním období je velmi důležitý správně zvolený materiál, který je příjemný na nošení, prodyšný a samozřejmě barva a vzor jsou podle aktuálních trendů. Nejlepší materiál je přírodní – bavlna nebo len.

Límeček je na košili velmi důležitý, protože dokáže, společně s barvou košile, úplně změnit váš zhled, a to jak k lepšímu, tak bohužel i horšímu. Proto pokud je váš obličej úzký, poohlédněte se po košili s rozevřeným límečkem, jestliže je váš obličej oválný, pak zvolte naopak sevřený límeček. A nyní se zaměříme ještě na krk, pokud je příliš dlouhý, zkrátí ho otevřený límeček a krátký zas prodlouží límeček sevřený.

Barvy

Ve spojení s džínovinou vypadá moc pěkně béžová nebo šedá. Zkuste si tedy vybrat takovou košili, která má tento základ, vzor pak může být v dalších jiných barvách. Mezi oblíbené vzory patří tatrsál – malé mřížkované káro v kontrastní barevné kompozici z tmavohnědých, zelených, vínových, modrých nebo černých proužků.

Džíny

Pro docílení ležérního vzhledu můžete zvolit jak volnější, tak upnutější pánské džíny. K volnějším džínům se hodí polobotky i zavazovací boty, k upnutějším džínům si obujte kotníkové boty, které nechte napůl rozepnuté nebo rozvázané a nohavice kalhot zastrčte dovnitř boty.

Další možné kombinaci ke košili a džínům

Cardigan je skvělou volbou, s jeho pomocí můžete vytvořit městský vzhled nebo college look, ale v každém případě budete ležérně elegantní.

Osobně se mi nejvíce líbí lehký svetr do V s lehce vytaženými rukávy k lokti a rozepnutou manžetou košile otočenou přes vytažený kraj rukávu svetru. Nezapomeňte, že barvy se k sobě musí hodit, a to dokonce i barva džínů, k pulovrům se hodí nejvíce seprané džíny.

V chladnějších a deštivých dnech si přes košili oblečte koženou bundu nebo sportovní sako. Za těchto okolností volte tmavé džíny.

Zdroj: www.shopstyle.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu