Trendy dioptrické brýle 2011

Trendy dioptrické brýle 2011

27. dubna 2011, brýle, trendy, módní, 2011, Ray Ban, Prada, Armani, Diesel, Guess, Police, Vogue, na sport

Sponzorované odkazy

Vybrat perfektní dioptrické brýle není vůbec jednoduché. V každém případě si zaslouží i větší investici, nosíte je každý den a jsou nejvíce na očích okolí.

Brýle na sport

Sportujete ráda, ale na kontaktní čočky si ne a ne zvyknout? Tak si kupte speciální dioptrické brýle na sport. V nich můžete lyžovat, jezdit na kole nebo dokonce i plavat nebo se potápět. Zeptejte se na ně u svého optika.

Ray Ban

Jarní a letní kolekce RAY BAN nabízí opět velký výběr originálních slunečních, proto neváhejte a pořiďte si letos dokonalý doplněk, který zaručí nejen trendy vzhled, ale hlavně i nejvyšší kvalitu typickou pro tuto značku. V kolekci se objevily rozmanité varianty rámečků, ale samozřejmě bylo pamatováno také na manažerky vyžadující profesionální vzhled, pro ty jsou zde střídmé barvy a přísnější tvary obroučků.

Prada

Italská značka brýlí PRADA, založená Mariem Pradou před 98 lety, jejímž základním rysem je kvalita, inovace a propracovaný design. Na své si přijdou milovnice trendy městského stylu, i sportovně založené dívky. Správně zvolené brýle podtrhnou osobitý styl a co víc většina z nich má nadčasový tvar.

Armani

Značkové brýle EMPORIO ARMANI jsou znakem elegance a vkusu, stvrzující logo na stranách to dá vašemu okolí najevo. Trendy hlásí, že letošní jaro a léto je ve znamení barev, to se nezbytně muselo odrazit i letošní kolekci dioptrických brýlí. Italové opět prokázali, že mají vkus a styl.

Diesel

Mladistvou značkou DIESEL propagujete svobodu, nezávislost a volnost, nejinak tomu bude, pokud si na obličej nasadíte dioptrické brýle této značky. Stejně tak jako u oblečení, tak i u brýlí máte jistotu dokonalé kvality a designu dle aktuálních trendů.

Guess

Jestliže je vaším krédem sexy vzhled a bohémský přístup k životu, pak jistě mezi vaše oblíbené značky patří GUESS. Nová kolekce dioptrických brýlí je v souladu s kolekcí oblečením GUESS, takže vše můžete dokonale kombinovat a doplňovat. V aktuální kolekci nechybí ani nadčasová klasika a neutrální barvy.

Police

Napadlo vás někdy, podle čeho byla pojmenována značka POLICE a co má společného s policií? Před více než 30 lety, kdy byla založena, byly USA brýle u policistů velmi oblíbené. To je důkazem to, že v brýlích Police se skrývá síla, krása design dle trendů a poptávky zákazníků.

Vogue

Italské módní brýle VOGUE kombinuje eleganci a kvalitu v originální kolekci J/L 2011 plné barev a tvarů. Dioptrické brýle VOGUE si můžete vzít jak do práce, tak na párty a vždy budete chic. Mezi absolutní novinky byly i letos zařazeny osvědčené modely, které jsou u zákaznic stále oblíbené.

Zdroj: www.eyeglasses123.com, www.polyvore.com, iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii doplňky a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu