Metalové oblečení může být zábavné

Metalové oblečení může být zábavné

11. května 2011, metalové oblečení pro děti, Dead Threads, metalové módní značky, metal, metalové oblečení, metalová móda, korzety, Bioworld, Metal Mulisha, Queen of Darkness

Sponzorované odkazy

Pod pojmem metal a metalové oblečení se většině lidí vybaví jen divní lidé nosící ostnaté obojky a černé hadry. Ovšem není tomu zcela tak! Černé oblečení a ostny samozřejmě sedí, ale lidé vyznávající tento outfit rozhodně nejsou divní! Metalové oblečení vzniklo od slova metal a od toho i slovní spojení metalové hudba. A když se všechno tohle spojí dohromady vznikne z toho metalista, který miluje tvrdou muziku, drsné oblečky, ostré doplňky a mega botky. Ale pozor! Metalové oblečení nemusí a není určené jen pro vyznavače tvrdé muziky. Černé triko s hororovými výjevy či s obrázkem kapely Metallica si může pořídit úplně každý, jelikož metalové oblečení se vyrábí jak pro muže, tak pro ženy i pro děti.

Metalové oblečení

Uf, tohle dá pořádnou fušku! Nabídka metalového oblečení je tak široká, že jsem se už před jejím vypsáním zapotila. Jdeme ale na to! Tak za prvé, žádný pořádný metalista se neobejde bez svého metal trička! A ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá, protože metalová trička jsou tím nedůležitějším kouskem v šatníku každého metláka. Nejpřednější jsou trička s obrázky či s názvy oblíbené kapely, podle toho je pak jasné úplně vše. Jako další jsou tu pak trička s hororovými výjevy, lebkami nebo i motorkářskými obrázky. A stejně tak je to i u mikin! Kalhoty se volí především černé a pak už je jedno jestli džínové, s přezkami či kožené. Metalistky oproti tomu volí sexy černé čtverečkované sukně či sukně s přezkami. A to jsou základy. Mezi metalovými oblečky naleznete ale také klasické tříčtvrťáky, odvážná tílka, extravagantní šaty, módní korzety, atd.

Pozor, pozor! – Metalové módní značky

Jestli jste si náhodou mysleli, že metalové oblečení a metalová móda je jen nějaká hloupost, tak jste se šeredně mýlili! Tato móda má i své vlasní módní značky, které vám také teď představím. A začneme pěkně popořadě. První je značka Bioworld, která nabízí svým zákazníkům téměř vše. Pro nenáročné příznivce metalové módy je tato značka jako dělaná. Nabídka jejího sortimentu začíná u triček a končí u hodin. Všechny produkty jsou samozřejmě doplněny obrázky a názvy metalových kapel. A co víc si přát?! Kapánek ostřejší je pak značka Dead Threads, kterou ocení především vyznavači goth metalu, jelikož jim značka nabízí jejich oblíbené módní kousky, jako jsou dámské šaty,sukně a korzety se cvoky a další oblečení s kovovými doplňky. Stejný gothic sortiment nabízí i značka, která podle mě mluví za vše a tou je Queen Of Darkness. Tím nejlepším na konec je tentokrát metalová značka Metal Mulisha, která nabízí nejen motorkářské oblečení ale také metalové oblečení pro pány a velice širokou nabídku metalového oblečení pro dámy, na které se zdovolením zaměřím. Metal Mulisha nabízí dámám všechny druhy dámského oblečení a obuv, která je vyzívavá, líbivá a především sexy. Vybere si zajisté každá žena!

Zdroje: www.metalshop.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii módní peklo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu