Pánské košile 2011: Gant, Blažek, Olymp, AMJ i Armani

Pánské košile 2011: Gant, Blažek, Olymp, AMJ i Armani

1. května 2011, košile, pánské košile, jaro 2011, Gant, Blažek, Armani, Olymp, AMJ

Sponzorované odkazy

Košile jsou v dnešní době nedílnou součástí pánského šatníku. Někteří muži je nosí každý den, například kvůli práci, jiní si je oblékají občas. Určitě se ale vyplatí jich ve skříni několik mít. Košile nabízejí stejné pohodlí jako trička, ale na rozdíl od nich vypadají elegantněji a muži v nich působí velmi upraveně a stylově. Prvním krokem k úspěchu je vybrat košili módní a hlavně dobře sedící. Nabídka na našem trhu je opravdu obrovská a pro snazší orientaci vám přináším přehled košil, které nabízejí oblíbené značky AMJ, Blažek, Gant, Olymp a Armani.

Košile moderních střihů i barev nabízí značka Gant. Nebojte se na jaře odvázat a směle se oblékněte do košile s barevnými proužky či pestrými kostičkami. Pro stále teplejší dny se hodí mít ve skříni kromě košile s dlouhým rukávem i tu s kratším, kterou v létě plně využijete. Pro ležérní look můžete zvolit košili s ohrnutými rukávy.

Společnost Olymp nabízí mimo jiné košile v nádherných pastelových barvách, jako je světle modrá nebo trendy růžová. Tyto odstíny se budou na sluncem opálené pleti v létě skvěle vyjímat a s nimi tak docílíte opravdu supermoderního lo­oku.

Velmi elegantní košile spíše tlumených barev nabízí značka Blažek. Jedná se o opravdu kvalitní a luxusní kousky, které skvěle zapadnou do každého obleku a sluší každému muži. Jejich výhodou je výborná kombinovatelnost, například s nejrůznějšími barvami kravat.

V podobném duchu se nese i jarní kolekce značky Armani, kterou není třeba dlouze představovat. Barvy v ní nejsou příliš výrazné a spíše vsází na nesmrtelnou klasiku v podobě šedé, bílé a modré. Přesto ale tyto košile nepůsobí v žádném případě nudně, potřebný šmrnc jim dodá zajímavé lemování nebo třeba kostkovaný vzor. V této kolekci najdeme jak košile s dlouhými rukávy vhodné do obleku, tak i košile s krátkými rukávy, které využijete třeba pro volný čas.

]

Velmi rozšířená a oblíbená značka ** AMJ** myslí opravdu na vše. V jejich nabídce najdete košile jednobarevné, tkané, sportovní i ty v nadměrných velikostech a zvolit si samozřejmě můžete i variantu košile s krátkým rukávem. Mnozí jistě ocení i širokou nabídku kravat, kterými můžete košili doplnit.

Perfektně padnoucí a trendy košile vám pomůže, ať už chcete vypadat elegantně, či vám spíše sedí ležérní look. Muži v nich působí stylově a upraveně, a přesně to ženy zaujme.

Zdroje: shopstyle.co.uk, blazek.eu, istockphoto/Thin­kstock, www.kosilekravaty.euwww.menswearstore.co.uk

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu