Nakupování v Drážďanech

Nakupování v Drážďanech

14. května 2011, Karstadt, značkové obchody, vánoční trhy, výprodej, Drážďany, nakupování v Drážďanech, obchody v Drážďanech, Altmarkt, Elbe Park, Prager Strasse

Sponzorované odkazy

Drážďany jsou pro Čechy asi nejbližším městem módy. Nabízejí vám velké množstvé obchodů, obchodních center a každoročních trhů. Velikou výhodou je dostupnost a přijatelně nízké ceny oblečení předních módních značek. Obchody v Drážďanech jsou známé také svými výprodejemi, které všichni milují. Nakupování v Drážďanech si proto užije určitě každý.

Prager Strasse

Jak už je vidno z názvu, Prager Strasse neboli Pražská ulice je určena speciálně pro Čechy. Nachází se u hlavního drážďanského nádraží a lemují ji kina, hotely, restaurace, obchody a nákupní centra. Naleznete zde známé obchody, jako jsou H&M, Vero Moda, Espirit nebo C&A. Na Prager Strasse se též nachází šestipatrové nákupní centrum Karstadt, kde jsou desítky obchodů známých módních značek, jako jsou adidas, Nike, Converse, Lacoste, ale i desítky méně známých obchodů, které vás také určitě zaujmou. V roce 2009 bylo na Prager Strasse otevřeno nové nákupní centrum Gallery, které je architektonicky velice zajímavé. Nakoupíte zde produkty značek Next, adidas, Deichmann, Marco Polo, Harlem a další.

Altmarkt Galerie

Pokud by vás už omrzela Prager Strasse můžete se vydat do srdce města Drážďan na náměstí Altmarkt, kde se posledního března rozšířilo nákupní centrum Altmarkt Galerie. Tento nákupní ráj má čtyři patra a nabízí vám obchody předních módních značek Boss, Gant, Guess, Lascana nebo Marc Cain. V Altmarkt Galerie i v ostatních nákupních centrech v Drážďanech si dejte pozor na krátkou otvírací dobu! Rozhodně to není, jako u nás. Otevírací doba v Altmarkt Galerie je pouze od pondělí do pátku od 9:30 do 21:00. U Altmarkt Galerie se také v době adventu konají proslulé vánoční trhy.

Elbe Park

Pokud by jste si nic nevybrali v Prager Strasse ani v Altmarkt Galerie, můžete zajed do nákupního centra Elbe Park, které je po přestavbě největším a nejmodernějším nákupním centrem v Drážďanech. Je zde přes více než 170 obchodů různých značek. Rozmanitost nabídky módních obchodů je v Elbe Parku jedinečná. Objevují se zde známé prodejny C&A, H&M, ale i trendy značkové obchody Roxy, Bench, Harley Davidson a mnoho dalších. Velikánskou výhodou je zde parkování, které je zastřešené a zcela bezplatné. Budete si moci v klidu užít nakupování a nebudete se muset stresovat a v duchu počítat, na kolik vás tentokrát vyjde parkovné.

Zdroje: www.altmarkt-galerie-dresden.de www.elbepark.info

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu