Zebrované či leopardí plavky? Jsou trendy i v roce 2011?

Zebrované či leopardí plavky? Jsou trendy i v roce 2011?

26. května 2011, zebrované, leopardí, plavky, bikiny, monokiny, jednodílné, dvojdílné, trendy, léto 2011

Sponzorované odkazy

Zvířecí vzory se pořád drží na předních příčkách pomyslných žebříčků největších trendů. Objevily se už snad na všem, na čem se objevit mohly a ani dámské plavky nejsou výjimkou. Zebrovaný i leopardí potisk můžeme vidět na všech možných typech a střizích plavek. Polemizovat o tom, který z těchto dvou vzorů je více trendy, by trvalo hodiny a možná by se stejně nedospělo k výsledku. Takže bych to shrnula – oba dva tyto potisky jsou v létě 2011 horkými trendy a vy se v nich tak můžete směle ukázat na plážích a koupalištích.

Hodí se k mé postavě?

Pokud vás trápí právě tato otázka, mám pro vás dobrou zprávu. Leopardízebrovaný vzor se hodí snad ke každému typu postavy, mnohem důležitější než samotný potisk je totiž správný střih, což platí u všech plavek. Pokud se totiž plánujete v plavkách koupat a vůbec pohybovat, musí vám opravdu perfektně padnout – to je základ úspěchu. Článků o tom, jaké plavky jsou pro různé typy postav vhodné, už byla napsána spousta. Zaměřím se proto jenom na ty se zmiňovanými potisky. Pro dámy, které nejsou obdařeny bujným poprsím, se hodí velké a výrazné vzory. Co se střihu týče, jasnou jedničkou jsou push-up podprsenky nebo ty ve tvaru trojúhelníku. Pokud je naopak vaše poprsí větší, vsaďte na menší vzory a vyztuženou podprsenku. Na horní díl bez ramínek raději zapomeňte – nemusel by totiž držet na svém místě.

Jednodílné, dvojdílné, bikiny, či monokiny?

Který střih dámských plavek letos nejvíc letí? Klasickými bikinami nic nezkazíte, rozhodnout se můžete i pro již zmíněnou variantu s podprsenkou bez ramínek. Pokud ovšem chcete být hvězdou pláže, oblékněte se do supertrendy monokin. Na módním výsluní jsou už několik sezón, ale pokud stále tápete – jedná se o jednodílné plavky s několika průstřihy, například na bocích. Jak správně tušíte, nehodí se pro každého a pokud vás trápí přebytečná kila, raději se zaměřte na jiný střih. Pro štíhlé dámy jsou ale jako stvořené a zaručí vám post plážové bohyně.

Doplňky i k plavkám

Ani u vody bychom neměly zapomínat na doplňky. Před žhnoucím sluncem nás ochrání sluneční brýle i trendy slamák.** Leopardím plavkám** dodá šmrnc několik náramků v hnědé, béžové či zlaté barvě, zebrované oživí i náhrdelník v safari stylu. Obujte pohodlné žabky a můžete vyrazit!

Zdroje: www.forplaycatalog.com, www.karmaloop.com, www.i-moda.cz, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu