Jarní dámské větrové bundy 2011

Jarní dámské větrové bundy 2011

17. května 2011, větrovky, větrové bundy, jaro 2011, jarní bundy, Windrunner, Nike, Adidas, Urban Classics, Reebok, K1X, hip-hop oblečení, dámské bundy

Sponzorované odkazy

Jaro se nám začíná představovat v celé své kráse, ale brzo ráno, kdy sluníčko ještě nevylezlo nebo pozdě večer, kdy už zalezlo, je stále ještě docela zima. Počasí si také pořád dělá, co chce. Jednou nás slunce hřeje, podruhé nás zase černé mraky smočí od hlavy až k patě a potřetí nám silný vítr brání v chůzi. Veliká otázka je, co v tomhle období na sebe? Jak to udělat, bez toho, aniž bychom všude s sebou museli tahat cestovní skříň? I když se tento problém může zdát nevyřešitelný, existuje způsob, jak z něho ven a tento způsob se nazývá větrovky! Jde o větrové bundy, které se hodí do každého pořasí. Vybrat si budete moci letos na jaře 2011 z elegantních i sportovních větrovek. Přední výrobci sportovního i skate a hip-hop oblečení se ze svými kolekcemi opravdu předvedli.

Sportovní větrovky

Větrové jarní bundy přináší fanouškům sportu a sportovního oblečení značky Nike, adidas a Reebok. Značka Nike nazvala svou kolekci Windrunner. Tyto větrovky jsou zcela odlišné od těch ostatních. Nike musí mít hold vždy něco extra. Windrunner jsou ideální na výlety i do města. Velikou výhodou jsou originální taštičky, ve kterých větrovku dostanete. Jestliže by tedy náhodou za deštivého počasí vysvitlo sluníčko, bundu budete moci jednoduše do taštičky zabalit. Dámské bundy Windrunner se vyrábějí i s neobvyklými tříčtvrtečními rukávy, které mohou být užitečné. Větrovky adidas a Reebok jsou funkční s kapucí a nabízejí skvělou ochranu proti větru a zároveň jsou i prodyšné a dobře propouští pot. Jsou vhodné i jako vrchní vrstva přes termoprádlo.

Hip-hop větrovky

Velice vkusné a ležérní, to jsou hip-hop větrové dámské bundy. Přední hip-hop značky si u větrovek pohrály s barvami i střihem. Například značka Urban Classics perfektně sladila barvy u svých bund. Nabízí vám pokaždé stejný střih, ale jiné barvy, a to například modru, zelenou, červenou nebo bílou. A basketbalová značka K1X, která vyrobila první edici triček roku 1993, si svými větrovkami přitáhne učitě řady fanoušků, jelikož jsou úžasné. Skvěle ladí střihem i barvami a sednou každému.

Zdroje: www.queens.cz www.polyvore.

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu