Dámské a pánské plavky 69Slam

Dámské a pánské plavky 69Slam

1. června 2011, plavky 69Slam, dámské plavky, pánské plavky, bikiny, koupací šortky, sexy plavky, sexy dámské plavky, dvoudílné plavky, koupací kraťasy, plavky e-shop

Léto se nezadržitelně blíží a s ním přicházejí na řadu samozřejmě i nové kousky oblečení a doplňků, které patří výhradně tomuto sluncem zalitému období. Jedním z takových kousků jsou samozřejmě i plavky a pokud se letos poohlížíte po nových, dáme Vám teď zaručený tip, který uspokojí jak náročné na design, tak i na kvalitu. Dámské a pánské plavky 69Slam totiž splňují obě tato kritéria.

Pokud patříte mezi ty, kteří nestrpí nudu ani na plavkách, jsou pro vás plavky 69Slam jako dělané, jejich design je totiž vtipný a zaručeně nepřehlédnutelný. Ve stejných designech jako plavky je pak k mání i spodní prádlo, avšak 69Slam myslí i na ty, kteří dají přednost jednobarevným plavkám, tudíž pokud si netroufáte na veselé kytičky, čtverečky, pruhy z duhy apod., můžete si na stránkách www.69slamshop.cz vybrat i Vy.

Navíc jsou vyrobeny z vysoce kvalitní plavkoviny, tudíž při správné údržbě si udrží svůj tvar i barvy, a to i po několika sezónách.

Dámské plavky 69Slam

69Slam nabízí dámské dvoudílné plavky, které přináší jedinečnou možnost kombinace různých velikostí spodního i horního dílu, navíc kalhotky i podprsenky v jednom designu jsou nabízeny v několika střizích, v nabídce jsou klasické triangle bikiny, ale i bandeau podprsenky s ramínky i bez. Téměř všechny podprsenky mají vyjímatelné měkké vycpávky a vpředu je zdobí přívěšek se znakem 69 stříbrné barvy.

Co se týče dolních dílů, můžete vybírat mezi kalhotkami na šňůrky či například bokovými kalhotkami s pružnou gumou, třetí možností jsou však i trendy koupací šortky .

Dámské plavky Vás prostě nezklamou.

Pánské plavky 69Slam

pánské plavky nabízejí jistou různorodost, k mání jsou koupací šortky ,a to jak krátké, tak i dlouhé a ani vyznavači klasickým pánských plavek nepřijdou zkrátka. To vše ve funky 69Slam designech a kvalitě.

Zatočte s nudou na pláži u moře i u českého rybníka a vyražte si v plavkách 69Slam!

Zdroj: www.69slamshop.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu