Mango kolekce jaro 2011

Mango kolekce jaro 2011

29. května 2011, Mango, Mango kolekce jaro 2011, H.E. by Mango, Scarlett Johansson, Mango oblečení

Sponzorované odkazy

Mango jarní kolekce 2011 je pestrá a tvůrčí. Zároveň drží krok s nejnovějšími módními trendy – k vidění jsou tak převážně košile, květované vzory, dlouhé sukně a pásky ovázané ležérně pod prsy. Značka** Mango** nezapomíná ani na pány. H.M. by Mango slibuje atraktivní kousky pro každého moderního muže.

Tváří značky je opět půvabná Scarlett Johansson. Reklamní kampaň pro sezónu jaro/léto 2011 je opravdu vydařená.

Vzory a výrazné retro

Šaty ****Mango září barvami i vzory. Oblíbené jsou drobné puntíky i velká kolečka. Nechybí ani retro potisky. Na pultech se často setkáme se slim-fit šaty nebo lose-fit šaty (poslední na obrázku) s výstřihem ke krku.

Kytičková sezóna

Fakt, že se vrátily do módy květované šaty musel zaznamenat snad každý. Nechybí v kolekci žádné značky a střihem vytváří postavu panenky z pohádky – korzetový vršek a nabíraná sukýnka nebo drobné volánky a áčkový střih rozevláté sukně. Šaty je vhodné doplnit menším páskem.

Výrazné halenky a topy

Jinak tomu není u letních halenek. Vzdušné topíky a blůzky zdobí převážně pestré vzory. A jká je ideální kombinace? Toto léto budete in v barevné halence zastrčené do krátkých šortek převázanou páskem.

Sukýnky Mango 2011

Mango kolekce jaro 2011 se drží módních trendů proto v její nabídce nalezneme pro letní sezónu 2011 sukně dlouhé až nazem, sukně áčkového střihu a nebo stále populárnější sukně s postranními kapsami.

Pohodlně, ležérně, stylově – Mango pro muže

Muži mohou vklouznout do pohodlných, ale elegantních kraťasů nebo si vychutnávat stylovost dobře padnoucích košilí pro letní sezónu. Mango oblečení 2011 by určitě nemělo chybět ve vašem šatníku.

zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu