Jaké budou plavky Litex 2011?

Jaké budou plavky Litex 2011?

10. června 2011, Litex, pánské plavky, dámské plavky, 2011, bikiny, dvoudílné, jednodílné, tanga

Sponzorované odkazy

Počasí nám již dopřává slunné a horké dny, a tak možná nejeden z nás vytáhnul ze skříně plavky. Pokud jste zjistili, že ty vaše už jsou poněkud vybledlé, vytahané nebo dokonce roztržené, je nejvyšší čas poohlédnout se po nových. Při výběru plavek hrají důležitou roli nejen barevné kombinace a vzory, ale především dobře sedící střih a kvalitní materiály. A přesně to zaručuje česká firma Litex, jejíž produkty jsou vyráběny ze značkových španělských, francouzských a italských materiálů. Pojďme se tedy projít letní kolekcí plavek Litex 2011.

Dámy, vybírejte!

Jak vypadají dámské plavky Litex na léto 2011? Vybírat můžete z nespočtu barev a vzorů od proužků přes leoparda až ke květinám. Vaši postavu odhalí dvoudílné plavky, které se v kolekci objevují v mnoha střizích, takže si na své přijdou dámy štíhlé i boubelky. Bikiny, push-up podprsenky, s výztuží i bez – to vše v kolekci najdete. Co se týče spodního dílu, u většiny z nás asi vedou klasické kalhotky, nechybí ale ani sexy tanga. Pro ostýchavější z nás jsou tu i jednodílné plavky. Vyzkoušejte třeba ty s průstřihy na bocích, připomínají trendy monokiny. Nechybí ani černá klasika, která vám vykouzlí o číslo štíhlejší postavu. Létu ale vévodí výrazné barvy, a proto se nebojte rozzářit koupaliště či pláž!

Co připravil Litex pro pány?

Pánské plavky se v letní kolekci 2011 objevují ve třech základních střizích. Muži si mohou vybrat buď vykrojené plavky, s krátkými nohavičkami nebo každým rokem oblíbenější, a to i u starších pánů, šortky. Velké množství barev i vzorů je samozřejmostí, ani pánové o ně nejsou ochuzeni.

Pozor na sluníčko!

Na pláž či k rybníku ale nemusí být plavky to nejdůležitější. O tom, že sluníčko může někdy i škodit, jsme se přesvědčili asi všichni. Nezapomeňte tedy na pokrývku hlavy. Kšiltovky můžete díky firmě Litex sladit se svými plavkami. Proč se tedy nechránit před sluncem a ještě vypadat stylově?

Sezóna koupání a opalování už je definitivně tu a tak s nákupem plavek neváhejte. Výběr trendy kousků od Litexu je tak široký!

Zdroj: www.litex.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu