Zkuste něco nového! / Dámské koupací šortky

Zkuste něco nového! / Dámské koupací šortky

22. června 2011, boardshortky, koupací top, Nugget, Etnies, dámské koupací šortky, skate značky, plavky, Fox, Meatfly, Horsefeathers, DC, Vans, Funstorm

Sponzorované odkazy

Dámské plavky – jednodílné, dvoudílné, bikiny, tankiny atd. Že už vám jde z toho hlava kolem? Říkáte si, že by to chtělo změnu? Mám tu pro vás tedy typ v podobě dámských koupacích šortek. Tyto líbivé plavky si určitě oblíbí fanoušci letních vodních sportů, mezi které patří například surfing, windsurfing, vodní lyžování nebo i jízda na vodních skůtrech. Oblíbit si je ale mohou i méně adrenalinově založení jedinci, jelikož jsou prostě úžasné.

Dámské koupací šortky jsou velice oblíbené například v Austrálii, kde je díky příznivým podmínkám mnoho fanoušků letních vodních sportů. Jenomže u nás v Čechách tyto podmínky nebudete mít na žádných vodních plochách, a proto se u nás také dámské koupací šortky nevyskytují v tak hojném množství, jako jinde. Nemyslete si ale, že by jste tyto boardshortky nemohli nikde využít. Zkusme se přesunout na souš a vyzkoušejme dámské koupací šortky třeba při beach volejbalu, který se stal v posledních letech velmi oblíbený a hrací plochy se už i u nás nachází skoro všude.

Pořád jen píši o dámských koupacích šortkách a každému určitě došlo, že zřejmě zakrývají jen dolní část ženského těla. A jestliže nejste až tak odvážná určitě se ptáte, čím zakrýt tu horní část? Je to celkem složité. Někteří prodejci vám k šortkám nabídnou horní díl plavek či koupací top, který se k nim hodí a pasuje. V jiných prodejnách ale naleznete šortky jen samotné a to vám dává tak trochu možnost výběru. Můžete si k nim koupit horní díl jakékoli barvy, značky i střihu.

Značky, které vyrábějí dámské koupací šortky by snad dal dohromady každý z nás. Ano, jedná se téměř o všechny skate značky. Všechny skate značky vyrábějí oblečení, které lze využít při jakémkoli ,,boardování", což určitě koupací šortky můžeme. Předními výrobci jsou například značky Fox, Funstorm, Vans, DC, Meatfly, Nugget, Etnies, HorseFeathers atd. Všechny tyto šortky jsou si velmi podobné, jelikož jsou vyrobené za stejným účelem. Mají kvalitní nesmývatelný potisk, stahování v pase pomocí provázku a většinou i přední kapsy zapínatelné pomocí suchého či klasického zipu.

Zdroje: www.coreshop.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu