Trendy barvy léta 2011: Korálová vs. Lososová

Trendy barvy léta 2011: Korálová vs. Lososová

1. června 2011, trendy, barvy, fashion trends, módní trendy, barvy léta 2011, léto 2011

Sponzorované odkazy

Pro každé roční období máme jiné barevné stálice. Obecně platí, že pro podzim a zimu vybíráme barvy temnější a zemitější jako šedá, černá, bílá, hnědá či starorůžová, na jaře a v létě zas hýříme pastelovými a výraznými barvami, jako je žlutá, červená, růžová či tyrkysově modrá. Pokaždé se však objeví pár barev, které jsou skoro novinkou, nebo řekněme ne tak běžně k vidění. Už minulý rok mi kamarádka při pravidelném prozkoumávání regálů a věšáků v našich oblíbených shopech říkala, jak si strašně zamilovala korálovou barvu, bohužel minulý rok korálová ještě nebyla barvou léta numero uno, a tak se naše momenty strávené v obchodech proměnily na honbu za korálem či ještě lépe diskuzí o tom, zda toto je opravdu korálová, protože mě spíš připadala cihlově červená, jí oranžová a nakonec do toho přišla ještě lososová, o té jsme však měly obě dvě naprosto jasno. Ať už rozdíl mezi těmito odstíny řešíte, nebo jste schopni vidět, jedno je jasné, jsou to hitovky letošního léta a navíc se dají krásně kombinovat.

Festival v plném proudu

Hned první set mě dostává svou jednoduchostí (tím pádem i dostupností), zároveň je však také velmi efektní. Korálové úzké kalhoty jsou perfektní v kombinaci s ostře žlutým tričkem s vtipným potiskem žirafy. Na nožky semišové lodičky na platformě s otevřenou špičkou, přes rameno středně velkou kabelku jak jinak než v barvě korálu, orientálně laděné náramky kolem zápěstí a hudební festival pro vás může začít.

Ukažte se ve městě i na riviéře!

Jak vidíte, tento set kombinuje korálovou, tak i lososovou barvu a všechno do sebe krásně zapadá a ladí. Lososový top skombinujte se světlou do áčka střiženou sukní, obujte se do korálových semišových sandálků a můžete vyrazit. Samozřejmě se nesmí zapomenout na doplňky, jako je náramek, náušnice či malinkatá kabelka. Pokud si takto budete chtít vyrazit například na přímořské riviéře, službu vám prokáže i barevně sladěný slamáček.

Kafe s kámoškou

Máte schůzku s kamarádkou ve vaší oblíbené kavárně? To chce něco pohodlného a jednoduchého, co se hodí perfektně do městské džungle. Pouzdrová korálová sukně jde tentokrát ruku v ruce s černým topem a černými doplňky, jako jsou ploché sandály, velká kabelka, do které se vejde vše potřebné a velké černé brýle.

Na obchodní schůzku

Lososová a korálová se však dá využít i při formálnějších příležitostech, jakými jsou například obchodní schůzky či pracovní večeře, stačí jen zvolit správný kus a pěkně ho zkombinovat. Tak, jak například vidíte na následujícím obrázku. Splývavou halenku s hlubokým výstřihem do V s širokým lemem v oblasti bříška jsem zkombinovala s černými kalhotami volnými v oblasti boků a zadečku, které se postupně dolů zužují . Vysoké, černé podpatky jsou samozřejmostí, nechybí ani rozkošná ale dravá kabelka, která kombinuje jak losovou, tak i černou, které můžete vidět v celém outfitu.

Svatba či romantická večeře?

Poslední model je opravdu hodně elegantní a sváteční a jistě byste v něm zabodovala jako host na kamarádčině svatbě či u vašeho partnera, pokud máte před sebou významnou večeři. Hlavní roli tentokrát sehrávají asymetrické lososové šaty, které jsem zkombinovala s vysokými lodičkami v nude tónu, perlami a visícími náušnicemi. Psaníčko je provedeno v barevné kombinaci světle růžové a lososové.

Zdroj: www.polyvore.com, www.shopstyle.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu