Žijte na vysoké noze / Trendy platformy

Žijte na vysoké noze / Trendy platformy

2. června 2011, boty na platformě, vysoké podpatky, dámské boty, boty na podpatku, letní boty, platformy, boty, obuv, trendy 2011, lodičky, klínek

Sponzorované odkazy

Návrháři nedají v posledních letech dámským nohám odpočinout. Podpatky se objevovaly čím dál vyšší, ale jim to zřejmě pořád nestačilo. U jehel a klínků se tak začaly objevovat platformy, a návrháři tak boty posunuli takřka do nebeských výšin. Jakkoliv se takto vysoká obuv může zdát až přehnaná, a zcela jistě nepohodlná, stala se trendem a pokud chcete držet krok s módou, nevyhnete se jim. Nejvíce si tento trend oblíbily hvězdy Hollywoodu a na červeném koberci je vídáme pravidelně. Jejich největší fanynkou je Victoria Beckham, která si je neodpustí ani v pokročilém stadiu těhotenství.

Platformy ke všemu!

Pokud řešíte problém, že nemáte k čemu platformy obout, uklidním vás. Stejně jako „obyčejné“ lodičky se dají zkombinovat se vším! Oblečte si tílko, těsné džíny a koženou bundičku, na nohy nazujte černé platformy se cvočky a můžete vyjít na ulici jako drsná rockerka. Pro romantičky je tu varianta květované sukně, pastelové halenky a bot na klínku (samozřejmě i s nezbytnou platformou). Spíše než problém k čemu platformy nosit, je podstatnější kam v nich vyjít. Jedna procházka po náměstí vydlážděném dlažebními kostkami vás totiž může stát nejen zlomený podpatek, ale i vyvrtnutý kotník a možná i ostudu v podobě pádu. Raději si tedy v botkách vyjděte do baru nebo restaurace, kde v nich můžete dělat parádu a ještě u toho pohodlně sedět.

Klínek či jehly?

Podle nejnovějších trendů je naprosto jedno, zda platforma doplňuje lodičky či boty na klínku. Jehly jsou sexy a klínek zase značně pohodlnější, záleží tedy na vás, čemu dáváte přednost a co jste ochotna vašemu looku obětovat.

Ačkoliv jsou balerínky nesmírně pohodlné, pravdou je, že muži se otočí spíše za podpatky. Ty vám také vykouzlí přitažlivé a mnohem delší nohy než ve skutečnosti máte (platí to do jisté míry i u klínku), což také jiné boty neumí. Proto se občas vyplatí zatnout zuby a vydržet několik puchýřů, vše se vám vrátí v podobě obdivných mužských pohledů. S vysokými podpatky a platformami tak poroste i vaše sebevědomí!

Zdroje: www.babyphat.com, www.infinityshoes.com, www.karmaloop.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu