Trendy kabelky na léto 2011!

Trendy kabelky na léto 2011!

9. června 2011, kabelky, kabelka, psaníčko, trendy 2011, tašky

Sponzorované odkazy

V dnešní době už se žádná žena bez pořádné kabelky neobejde. Obzvlášť to platí v létě, kdy při sobě neustále musíme mít spoustu věcí, které nám v horkých a parných dnech zajišťují značný komfort – láhev s vodou, osvěžovací sprej na obličej, deodorant na nohy atd. Jaká kabelka se ale nejlépe hodí pro letošní léto? Přehled nejvíce trendy kabelek 2011 je tu!

Kabelka musí zářit!

Jistě vám neuniklo, jak důležitou roli hrají v létě 2011 barvy. A hlavně ty výrazné. Platí to samozřejmě i u kabelek, takže pokud v obchodě sáhnete po růžové, zelené, oranžové či fialové tašce, neuděláte chybu. Skvěle se potom kombinují s pestrými šaty, sáčkem či kalhotami. Nebojte se zajímavých a neotřelých barevných mixů. Perfektně vypadají smaragdové šaty s tmavě fialovou kabelkou, či korálové sako s taškou v barvě noční modři. Kombinací je ale mnohem více, zapojte svou fantazii!

Inspirace Afrikou

Vlivy černého kontinentu sahají letos v létě hluboko do světa módy. Nejedná se ale jenom o leopardí, zebří, krokodýlí či hadí potisky, které jsou stálicemi už několik sezón a jejich sláva pořád neuvadá, ale i o tribal vzory připomínající styl Afrických domorodců.

Letní romantika

Na své si přijdou i zastánkyně ženského a jemného stylu. Mezi trendy totiž nechybí květinový potisk, který letos můžeme vidět opravdu na všem, kabelky nevyjímaje, nebo romantické řasení a volánky.

Slaměné

Letos se rozmohly i slaměné kabelky a v žádném případě už nepatří pouze na pláž či na koupaliště. Jsou trendy pro každodenní nošení, v nejrůznějších tvarech a velikostech.

Pruhované

Světoznámá italská značka Prada svou kolekci na jaro a léto 2011 založila na proužcích a tento trend se uchytil. Proužkované kabelky jsou pro léto jako stvořené, jen si dejte pozor na jejich kombinování s jinými vzory. Méně je někdy více.

Malé a užitečné

Psaníčka pomalu ale jistě vystrkují oblíbené oversized tašky z módního výsluní. Pravdou je, že do práce či na výlet jsou velké kabelky přeci jenom vhodnější a praktičtější, ale na posezení v restauraci či při tancování na party nám bude psaníčko skvělým doplňkem, který pojme nejnutnější věci a nebude nám překážet.

Zdroj: www.shopstyle.co.uk, Comstock/Thinstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu