Nádherné letní šaty, které si zamilujete

Nádherné letní šaty, které si zamilujete

21. června 2011, dámské letní šaty, letní šaty 2011, šaty léto 2011, krátké šaty, dlouhé šaty, minišat, letní šaty, pruhované šaty, květinový potisk

Sponzorované odkazy

Pokud se vaše křivky vyvinuly více než byste si přála, pak nemusíte klesat na mysli, nejste jediná a návrháři o tom ví. Máte-li, ale zase chlapeckou figuru, neznamená to, že byste měla nosit jen džíny nebo šortky, aby na vás šaty nevisely. Ať už jste na tom jakkoliv, můžete si být jistá, že letos seženete ty správné letní šaty pro váš typ postavy. Uvidíte, že je to snadné, pomohu vám najít perfektní letní šaty.

Léto je ideální období, kdy si můžeme hrát s barvami a různými materiály. Se střihem a délkou šatou, ale již buďte o něco opatrnější. V obchodech můžete najít rozmanité letní šaty s různými vzory, hrající všelijakými barvami, v rozmanitých střizích, ale ne všechny se hodí pro váš typ postavy.

Chlapecká postava

Máte-li štíhlou siluetu, štíhlý pas a boky, k tomu malé poprsí, budete si více ženskosti pomocí vhodně zvoleného outfitu. Proto využijte přednosti skládaného a balonového efektu, které vytvářejí iluzi křivek a dodají objem, kde je třeba. Vybírejte šaty s výrazným pasem, výstřihem do V a asymetrickým střihem. Ženské doplňky a vysoké podpatky dodají krásným šatům šmrnc. Vyhněte se ale příliš těsným šatům a kulatým límcům.

Tvarovaná postava

Velké poprsí, krásně tvarované boky a hýždě, to je dokonalá postava bohyně. Tvary, které muži tak milují, ale není snadné obléci. Volte splývavé šaty s potiskem, které dodávají iluzi delší siluety. Pro vás jsou vhodné i delší šaty nebo delší tuniky a kaftan s legínami. Neméně důležité jsou i doplňky, jimiž můžete zdůraznit úzký pas, nezapomeňte ani na vysoké podpatky pro glam look. Vyhněte se příliš těsným a krátkým šatům, dál se držte také od velkých potisků.

Drobná postava

Drobná postava vyžaduje šaty, které prodlužují postavu a hlavně nohy. Členěné krátké šaty a asymetrický střih jsou naprosto ideální volbou. Kromě toho, vysoké podpatky pomohou přidat na výšce, jestliže se na ně necítíte, vyměňte je za sandály na platformě, které jsou letos stále aktuální.

Zdroj: www.forplaycatalog.com, www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu