Ovocný potisk / Nápaditá alternativa květinového potisku

Ovocný potisk / Nápaditá alternativa květinového potisku

28. června 2011, trička s potiskem, dámské letní šaty, topy, leté 2011, ovocný potisk, letní šaty, topy s potiskem

Sponzorované odkazy

Unikátní ovocný potisk si konečně našel cestu mezi letní trendy, aby nahradil každoročně se opakující potisk květinový. Ovoce splňuje požadavek barev veselých, letních a ještě šťavnatých, což dělá z celku outfit k nakousnutí.

Pokud váš šatník postrádá barvy, doplňte ho o pár stylových modelů, ať vnesete mezi své letní oblečení trochu zábavy. Věřím, že si šaty a topy s potiskem citrusů, višní a tropického ovoce na první pohled zamilujete. V novém všestranném a okouzlujícím designu se budete cítit svěže a trendy. Ovocem se samozřejmě můžete také jen přizdobit, sehnat se dají ovocné pásky, boty, náušnice, náramky, náhrdelníky a také kabelky.

Kdo letos představil šťavnatou kolekci

Dorothy perkins

Kolekce Dorothy perkins jaro / léto 2011 je bohatý na aktuální trendy, tedy zde nechybí ani ovocný potisk. Barevné ovocné šaty zdůrazňují ženskou siluetu a dodají šmrnc jen jedním jediným kusem oblečení. Vybírat můžete z několika střihových variant.

Debenhams

Svěží citronové šaty ve stylu z padesátých let vypadají fantasticky, doplnit je můžete jednoduchým páskem. A nyní něco sladkého – ovoce, které k létu neodmyslitelně patří – jahody. Tento potisk se velmi dobře vyjímá na šatech v retro stylu s lehce skládanou sukní dodávající ženskou smyslnost. Pokud byste ale zatoužily jen po pár kouscích ovoce, sáhněte po nepříliš zbarveném topu s višněmi a citrusy.

Jak kombinovat ovocný potisk

Šaty s třešňovým potiskem doplňte slamákem

Za chladného rána si na višňové šaty natáhněte lehký růžový svetr

Top s citrusy spojte se zelenými nebo khaki kraťasy.

Pokud jste přišli na chuť ponožkám do sandálů, sežeňte si ponožky s třešňovým potiskem. K tomu se hodí krátké bílé šortky, růžový tube top a zapínací s krátkými rukávy a třešněmi.

Už jste si vybraly některý z ovocných vzorů? Třešně, višně, jablka a další ovoce, jež inspirovalo návrháře, vypovídá o vašem smyslu pro kreativní módu a smyslu pro styl.

www.net-a-porter.com, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu