Džínová sukně, stále aktuální, stále trendy

Džínová sukně, stále aktuální, stále trendy

23. června 2011, džínové sukně, denimové sukně

Sponzorované odkazy

Venkovní teplota pomalu stoupá a v oblíbených džínech nám začíná být vedro. Co ale dělat, když se již za žádnou cenu nemůžeme vzdát? Vyměnit je za džínovou sukni.

Džínová sukně patří mezi základní oděvy šatníku, tak doufám, že ji všechny máte doma ve skříni. Je totiž natolik univerzální, že si ji můžete obléci jak na nákupy do města, tak na piknik v přírodě. Džínovou sukni můžete kombinovat s různými styly, i zde se prokazuje její univerzálnost.

Způsoby nošení džínové sukně

Jaro

Vaše džínová sukně může být ideálním kouskem pro tvorbu outfitu v období přechodu ze zimy do jara. Ještě před tím, než se teplota vyšplhá opravdu vysoko, můžete nosit džínovou sukni v délce ke kolenům s úpletovými topy nebo pletenými vestami. Snažte se přidávat více barev, s úmyslem „vítání jara“. K tomu si obujte boty na klínu nebo kozačky.

Léto

V létě zvolte více ležérní styl. Z důvodu velmi teplého počasí se bude i velmi zkracovat délka sukně. Právě teď nadešel čas obléci si mini džínovou sukni. Noste ji s barevnými tričky, tílky s potiskem i tunikami, společně s teniskami, žabkami nebo plátěnými botami.

Jaká délka džínové sukně sedne právě vám?

Mini

Mini džínová sukně odhaluje celou nohu, tak se připravte se na obdivné, ale i závistivé pohledy méně odvážných sokyň. I když byste rády prodloužily nohy pomocí vysokých podpatků, spíše se jim snažte vyhnout nebo alespoň těm hodně vysokým, ať celkový vzhled nepůsobí lacině. Skvěle vypadají barevné tenisky, balerínky nebo sandály. V případě, že se nechcete tolik odhalovat zakryjte své nohy legíny končící pod koleny.

Džínová sukně ke kolenům

Délka kolenům je všeobecně lichotící a sluší každé postavě, je společensky přijatelná a lehce kombinovatelná s ležérní a sportovní módou. Snažte se, aby sukně s topem netvořili poloviny, pak by mohl být celkový dojem z outfitu nudný a dokonce by vám tento poměr mohl přidat několik kilo navíc. K této délce sukně si můžete obout boty na vysokém podpatku nebo na klínu.

Možné kombinace

  • tulipánovou džínovou sukni spárujte s ženskou blůzou a vestou v pánském stylu nebo blejzrem
  • minisukni a klasický svetr doplňte tmavými punčochami
  • kombinujte džínovou sukni do poloviny stehen s volnějším topem odhalují jedno rameno a v pase staženým páskem
  • top, boty a k tomu doplňky dokážou jednu jedinou sukni přeměnit do rozmanitých stylů

zdroj: thinkstock, Hemera/Thinkstock, www.babyphat.com, www.lindex.comwww.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu