Dětské sandály léto 2011

Dětské sandály léto 2011

18. června 2011, sandálky, Teva, Chaco, Ecco, Timberland, dětské sandály, obuv, zdravotnická obuv, Keen, Hi-Tec

Sponzorované odkazy

Slunce se nám už představilo v celé své parádě a je škoda sedět doma a neukázat se mu. Prázdniny jsou za dveřmi a vaše děti už mají určitě nabitý program. Budou lítat venku s kamarády, pojedou k babičce či s vámi na dovolenou. Je třeba tedy vybrat tu správnou ,,prázdninovou" obuv pro vaše milované děti.

Určitě jste pilným rodičem a nenecháte nic náhodě! Obuv, a zvláště ta vašich dětí, musí být speciálně ověřena. Podle mého názoru není nic lepšího než dětské sandály. Hodí se jak pro hraní na hřišti tak na procházku do města. Jsou velice všestranné a vaše dítě si je určitě rychle oblíbí. Nebudou je z nich bolet nohy ani se nemusejí bát zapocení nebo otlaků. Dětské sandály jsou lehké, pohodlné, prodyšné a většinou i velmi kvalitní a něco vydrží. I když to vaše děti ještě tak nezajímá, sandálky se hodí úplně ke všemu, ke kraťasům, kalhotám i sukním. Velikou výhodou také je, že nepadají z nohy. Což oceníte nejen vy, ale i vaše děti. Většina se zapíná pouze na jednoduchý suchý zip, a proto s nimi nebudou mít problémy ani méně zdatní jedinci.

Jestliže se pro sandálky rozhodnete a dáte jim přednost před teniskami a pantoflemi, dbejte na správném výběru. U dětských sandálek by jste neměli šetřit, jelikož to bude pro vaše dítě obuv, ve které bude třeba trávit většinu svého dne. Pečlivě si sandálky prohlédnětě, jestli mají správnou klenbu nohy, jelikož právě špatná obuv bývá příčinou špatného vývoje dítěte. Neznamená to, že když koupíte dětské sandálky za tisíce od značky Nike či adidas, tak budou mít klenbu. Právě většina těchto značkových bot klenbu nemají! Nejlepší volbou tedy budou jednoznačně speciální zdravotní sandálky.

U kterých výrobců tedy zdravotní sandálky hledat? Velice slušný výběr dětských sandálek s klenbou má značka Keen, které vám nabídne též dámskou a pánskou obuv a městské tašky. Produkty značky Keen naleznete ve vybraných prodejnách Rock Point a Hannah a samozřejmě také na internetových e-shopech. K zahození nejsou ani sandálky značky Teva, která je specialistkou na outdoor. Stejně tak i značka s bohatou historií Chaco. Velice pěkné a zdravotní sandálky jsou i od značek Ecco, Hi-Tec, Merrell či Timberland.

Zdroje: www.shopstyle.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu