Dámská saka a bundy jaro/léto 2011

Dámská saka a bundy jaro/léto 2011

10. července 2011, letní bundy, letní saka, bundy léto 2011, saka léto 2011, dámská saka, dámské blejzry, jarní bundy

Sponzorované odkazy

Stačí vykouknout z okna a rázem zjistíme, že ani v létě se neobejdeme bez letního saka nebo bundy. Bezesporu nejlepší investice je do nadčasového denimu nebo zkrácené délky.

Letní sako

Protože sako patří mezi základní oděvy, je jeho výběr velmi důležitý. Dbejte na to, aby bylo ušito z lehkého kvalitního materiálu, ve správné barvě (nejlépe jednobarevné) a vhodného střihu, jež se dá jednoduše kombinovat. Takovéto sako se hodí do kanceláře, ale doplní i ležérní outfit.

Stylový blejzr

Bez stylového blejzru se v létě rozhodně neobejdete. Ale vy jistě alespoň jeden blejzr již máte, protože je velmi populární, a to nejen pro svoji skvělou kombinovatelnost. Nebojte se výrazných barev! Zkusit můžete i námořní styl, který je velmi aktuální – to znamená pořídit si sako v barvě námořní modři, bílé nebo pruhované. Velmi pěkně vypadá s plátěnými kalhotami nebo šortkami.

Sako ve vojenském stylu

Není žádnou novinkou, že military styl patří mezi top módních trendů, a to díky své rafinovanosti. Saka ve vojenském stylu patří mezi nejoblíbenější již několik sezón. Tento elegantní kousek je ideální jak pro deštivé dny, tak pro svěží noci. V nabídce je velká paleta barev a několik alternativních variant. Je vhodné pro všechny typy postav a jeho jedinečnost z něj dělá prvotřídní módní kousek. Jednoduché tričko, roztomilé šaty nebo úzké džíny posílí spolu s military sakem vaši módní prestiž.

Blejzr s kaskádou

Pokud milujete měkké a jemné textury, tak je pro vás tento blejzr jako dělaný. A pokud přemýšlíte nad barvou, tak pro vás mám jednoduché řešení. Vyberte si jakoukoliv barvu, protože v tomto případě máte „volnou ruku“ – ať už sáhnete po barvách pestrých, neutrálních nebo doplnění flitry, neuděláte chybu.

Letní bundy

Stejné tak můžete obohatit šatník o elegantní bundu v nejnovějším designu. V této sezóně je lehká jarní bunda neformální, i když nechybí propracované detaily. Nechybí motorkářské a džínové bundy a samozřejmě ani zkrácené délky.

Motorkářské bundy

Rock´n´rollová atmosféra a láska ke koženému oblečení, to vše nabízí motorkářská bunda. Ano, tento styl je žádaný, ale pouze v této bundě, zbytek outfitu se bude ladit již do jiného stylu. V žádném případě v sobě nechceme popřít ženský půvab, proto si k ní oblečte romantické šaty a šortky, senzačně vypadají ale i džíny.

Džínové bundy

Abych pravdu řekla, nikdy jsem neměla ráda džínové bundy, ale ty letošní modely mě opravdu uchvátily. Nádherné vypasované džínové bundy a nařasenými krátkými rukávy si musí zamilovat každý. Džínová bunda dokonale ladí s krátkými nebo maxi šaty, chybu neuděláte, ani když jí spárujete s módními šortkami.

Zdroj: www.milanoo.com, www.newyorker.de, www.polyvore.com, Photo Disk / Thinkstock

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu