Tube topy - správná letní volba

Tube topy - správná letní volba

27. června 2011, letní topy, topy, trička, tílka, tube top, top bez ramínek

Sponzorované odkazy

Nosit tube topy je docela obtížné, protože nemají žádná ramínka, která by top držela. Horní část je ale vybavena pevnou gumou, která ho trží na svém místě. Problémem by mohly být prsa, která nejsou pevná nebo jsou zase příliš velká. Vy byste mohly mít s výběrem tube topu trochu problémy nebo dokonce i zjistíte, že se tento střih pro vaši postavu nehodí.

Tube topy a tričko

Tube topy se nosí ve velmi horkém počasí, protože zakrývají menší část těla. Jestliže jste si je ale natolik zamilovaly, že se jich nechcete vzdát ani v chladnějším počasí, můžete si pod tube top obléci tričko. Vrstvením získáte nový vzhled a navíc možné kombinace jsou nekonečné. Je však třeba barvu a styl vzájemně doplňovat. Postup vrstvení můžete i obrátit a obléci si na tube top průhledné tričko nebo ho také použít jako bederní pás.

Pokud je tube top vzorovaný, oblečte ho na jednobarevné tričko a naopak. Vždy se ujistěte, že barvy nejsou mezi sebou v rozporu.

Tube top, oblečený na tričko, snižte tak, aby jeho horní linie byla pod prsy.

Oblečte si pod tube top lehce průhledné nebo krajkové tílko.

Tube top a co k němu

Protože vám tube top horní část pěkně obepne, můžete k němu zvolit nadýchané šifonové nebo balonové sukně. Dále se k němu hodí i krátké džínové šortky nebo i dlouhé džíny. Co se doplňků týče, využijte široké pásky, obojky a malé kabelky s krátkým uchem.

Tube top a podprsenka

Když si vybíráte podprsenku, měly byste brát v úvahu, ke kterým topům a šatům je chcete nosit. Základem je samozřejmě podprsenka v barvě těla, nejlépe hladká s variabilními ramínky. Je mi jasné, že vás láká pohled na nádherně zdobené krajkové podprsenky, ale pokud si obléknete příliš těsný top, tak se zdobení nepěkně vyrýsuje.

Pod tube top se hodí podprsenka se silikonovými ramínky nebo podprsenka bez ramínek, který je tak pevná, že dokonale drží na svém místě.

Protože jsou tube topy velmi těsné, ujistěte se, že podprsenka není příliš stažená a nedělá vám po stranách bochánky.

Pokud máte pevná prsa a tube top není průhledný, můžete podprsenku úplně vynechat.

Zdroj: www.babyphat.com, www.forplaycatalog.com, www.nextdirect.com, www.polyvore.com, Stockbyte / Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu