Koktejlky pro letní party

Koktejlky pro letní party

7. července 2011, koktejlky s výstřihem do V, krajkové koktejlky, koktejlky bez ramínek, koktejlky na jedno rameno

Sponzorované odkazy

Pokud hledáte ty nejatraktivnější sexy šaty na žhavé letní večírky, jste na správných stránkách, kde se dozvíte, jaké koktejlky jsou letos ty pravé.

Kde hledat inspiraci

Celebrity vědí jak zazářit v davu s jejich pohádkovými šaty. Proč se tedy neinspirovat jejich oslnivým vzhledem. Letní party jsou opravdu speciální akcí, a tak je důležité věnovat zvláštní pozornost barvě a střihu šatu, jež se přizpůsobí vaší postavě. Celebrity mají svého stylistu, který zná jejich křivky a proporce, vy si musíte vystačit samy, ale nebojte se, nebude to nic těžkého, stačí se jen naučit vnímat své tělo.

Koktejlky bez ramínek

Jestliže chcete upoutat pozornost na svůj dekolt, sáhněte po šatech bez ramínek. Tyto šaty jsou ideální pro upoutání pozornosti na horní část těla a tím tak dopřávají prostor pro maskování širokých boků nebo většího zadečku. Zkuste hedvábné tkaniny s jemnými vzory, organu a další lehké splývavé materiály. Pohrajte si s vizuálními efekty různých barev. Populární jsou koktejlky s potiskem, i jednobarevné.

Koktejlky s výstřihem do V

Toužíte po úzkých ramenou? Mám pro vás řešení, výstřih do V. A čím více odvahy a smyslnosti v sobě skrývá vaše tělo, tím větší a hlubší bude výstřih. Samozřejmě, že takovýto výstřih dopřejte spíše bujnějšímu dekoltu. V případě, že je váš hrudník naopak plochý, zvolte nařasený V výstřih, tzv. vodu. Fandové klasického designu mohou nahlédnout do starých časů hollywoodské elegance.

Krajkové koktejlky

Nejlepší party koktejlky, které si můžete vybrat, jsou šaty s krajkovou aplikací. Okouzlující glamour vzhled, mnohdy s nádechem gothic. Použitá krajka na šatech by měla mít černou barvu, bílou krajku ponechte nevěstám. Mě osobně nejvíce okouzlily koktejlky s černou krajkou a červeným podkladem, ve stylu kombiné.

Koktejlky na jedno rameno

Koktejlky odhalující jedno rameno jsou tak neuvěřitelně sexy, skoro bych se odvážila říci, že jsou o něco více přitažlivější než šaty bez ramínek. Přidejte ještě šifon, hedvábí nebo organzu a budete naprosto neodolatelná. Experimentovat můžete s elegantním nebo i street designem, který je více mladistvý a uvolněnější.

Zdroj: www.forplaycatalog.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu