Nebojte se odhalit nohy! / Dámské šortky na léto 2011

Nebojte se odhalit nohy! / Dámské šortky na léto 2011

6. července 2011, dámské šortky, léto 2011, šortky, kraťasy, trendy 2011

Sponzorované odkazy

Existují dámy, které nedají na šaty a sukně dopustit, ale přeci jenom se najdou příležitosti, kdy jsou šortky praktičtější a pohodlnější variantou. Ať už se jedná o výlety a procházky do přírody, festivalové řádění či obyčejné posezení před otevřeným nebem, šortky pro vás budou skvělou volbou. Pokud máte strach, že nevypadají dostatečně elegantně a pro slavnostnější a oficiálnější příležitosti se příliš nehodí, nejnovější trendy vás vyvedou z omylu. Letos totiž nefrčí jenom ležérní džínové kraťasy, ale třeba i balónové šortky z hladkých a luxusně vypadajících materiálů. Pojďme si ale nejnovější trendy projít postupně a můžu vás už teď ujistit, že si najdete pro vás ty pravé.

Zpět k vysokým pasům

Spousta kolekcí na jaro a léto 2011 se vracela do minulosti a retro je jednou z hlavních tendencí této sezóny. Šortky tak zaznamenaly obměnu v podobě zvýšeného pasu, který opticky prodlouží vaše nohy a zúží pas. Zvolte k nim barevné tričko, tílko nebo košili, které nezapomeňte do kraťásků zastrčit. Celý outfit můžete doplnit zajímavým úzkým páskem.

Bez mašličky ani ránu

Velmi pohodlnou a navíc stylovou variantou šortek jsou ty balónového a volného střihu. Objevují se v zajímavých a výrazných barvách a perfektně se k nim hodí pásek s mašličkou, která se letos objevuje na všech možných doplňcích.

Nesmrtelný denim

Ani klasické džínové šortky letos nejsou mimo hru a například na letních festivalech jsou snad nejoblíbenějším kouskem oblečení. Zvolit můžete jak světlé, tak tmavé, s otrhanými nohavicemi i s nejrůznějším potiskem, například květinovým.

Ultra krátké

Pokud chcete jít ve stopách hvězd, jako jsou Rihanna, Lady Gaga nebo Beyonce, a jste majitelkou výstavních nohou, nebojte se je ukázat a oblečte se do ultra krátkých šortek. Materiálů se nabízí spousta, od kůže přes denim až ke krajce. Záleží jen na vás, na co si troufnete.

Zdroj: www.shopstyle.co.uk, iStockPhoto/Thin­kstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu