Užijte si léto! / Pánské letní košile

Užijte si léto! / Pánské letní košile

1. července 2011, pánská letní košile, límeček, polo triko, shirt

Sponzorované odkazy

Pro někoho milované a pro někoho nesnášené, to jsou pánské košile. Mnoho mužů si na košile stěžuje, jelikož jsou z nepříjemného materiálu, musejí se zapínat, je jich slabý výběr, nesají pot, škrtí je u krku a také se rychleji zmačkají. Přední návrháři a také odborníci před módu si ale naopak stěžují na české muže, že si kupují pouze nepříjemné, ošklivé a nepadnoucí pánské košile. Říkají, že kdyby si Češi vzali příklad z elegantních Italů a kupovali si pouze kvalitní košile, že už je ze sebe nikdy nesundají. Těm, kterým pánské košile nevyhovují je i občas nahrazují pánskými polo triky, ale ani to prý podle odborníků není to pravé.

Veliký kříž je také s kapsičkami na košilích. Podle odborníků jsou naprosto nevkusné a úplně nepotřebné. Pravá elegantní košile se prý pozná podle toho, že nemá kapsičku. Je pravda, že do ní nemůžete skoro dát ani brýle, ani peněženku nebo hřeben. Mnoho mužů si ale kapsičku na košilích nemůže vynachválit. Někteří je mají úplně nacpané mobilním telefonem, propiskami, tužkami a dalšími věcmi. A například úředníci či učitelé by byli bez své kapsičky na košili úplně nesví, jelikož by si neměli svou milovanou propisku, kam dát.

Už tedy víte, že košili si musíte vybírat jenom kvalitní. Samozřejmě musíte nakupovat jen u osvědčených prodejců a ne nikde na tržnicích, aby jste byli spokojeni. Vyrobena by měla být jen z hedvábí, bavlny nebo směsi bavlny s hedvábím.

Pánská košile je vynikající na léto! I když je na ní tolik stížností, jedno se jí musí přiznat. Je velice prodyšná, a to v létě velice oceníte. Rozepnout si ji můžete také jak chcete a když bude opravdu veliké horko nebude ani vadit, když si letní košili rozepnete úplně. Je konzervativní i ležérní. Jestliže vám na pracovní schůzce přijde nečekaná smska od kamaráda, že poté k němu musíte přijít na party, nemusíte se převlékat. Parádu s letní košilí uděláte vždy.

Na letní košili je velice důležitý vzor a barva! Vybrat si budete moci z károvaného, puntíkovaného, proužkovaného či jakéhokoli letního vzoru. Jestliže je zde řeč o letních košilích, rozebereme si letní vzory, jelikož pochybuji o tom, že by si někteří neuměli představit kostičky, puntíky nebo proužky. Mezi letní vzory můžeme zařadit všelijaké obrázky květin, zvířat, palem či letních drinků. Tyto letní košile se také většinou vyrábějí pouze v pestrých barvách, jako je oranžová, žlutá, růžová nebo zelenkavá. Některé mají do letního stylu laděn límeček nebo i knoflíky.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu