Svůdné i něžné letní noční košilky

Svůdné i něžné letní noční košilky

8. července 2011, noční košilka, košilka, léto 2011, spodní prádlo

Letní období doslova svádí k tomu odložit trochu oblečení a odhalit tělo, a to nejen přes den, ale i v noci v ložnici. Na pyžamo, které nás hřeje v zimě, samozřejmě můžeme zapomenout a je ten správný čas si pořídit letní noční košilku z jemného a vzdušného materiálu. Nejenže vnese do vaší ložnice nádech romantiky i erotična, ale v horkých nocích vám poskytne dostatek komfortu a pohodlí a nehrozí tak nepříjemné zpocené probuzení.

Posuňte jednou pro změnu pohodlí až na druhé místo a vyberte si na léto košilku, ve které si budete připadat opravdu krásná. Nejdůležitější je, abyste se vy sama cítila dobře. Úplně ale komfort opomenout nemůžeme, nemělo by vás nic tlačit ani škrtit. Přeci jenom v ní pár nocí strávíte.

Letní romantika

Mnoho žen i mužů pořád oceňuje jemný ženský look. Pokud jste vy, nebo váš partner přesně tohoto typu, jsou tu pro vás košilky něžných barev, jako jsou béžová, bílá, či krásná starorůžová. Nezbytný doplněk tvoří samozřejmě krajka, která dodá na exkluzivitě.

Barvy jsou všude!

Ano, letní trend výrazných barev se dotkl i nočních košilek a věřte, že v jednobarevném povlečení (například černém) se bude vaše sytě růžová, nebesky modrá či olivově zelená košilka skvěle vyjímat!

Odvaha je na místě

Nebojte se občas překvapit partnera něčím, co by od vás nečekal a oblékněte se do sexy noční košilky, která zakrývá přesně tolik, kolik je potřeba. Dáma na obrázku vás jistě přesvědčí o tom, že není potřeba mít zrovna postavu modelky z přehlídkových mol a přesto můžete v odvážné noční košilce vypadat jako bohyně.

Doufám, že už se všechny vaše pochybnosti ohledně nočních košilek rozplynuly – mít alespoň jednu ve skříni se opravdu hodí. Pokud se chystáte tuto díru ve vašem šatníku zaplnit, spěchejte. Horké letní noci totiž netrvají věčně.

Zdroje: www.lingerie.com, www.luxusnipradlo.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu