Pánské letní plátěné kalhoty

Pánské letní plátěné kalhoty

16. července 2011, pánské letní kalhoty, lněné kalhoty, bavlněné kalhoty

Sponzorované odkazy

Nejelegantnějším pánským letním oděvem jsou lehké plátěné kalhoty. Jsou příležitosti, na které si nelze obléci šortky nebo zkrácené kalhoty, a to ani v létě. Pro tyto události jsou určený dlouhé plátěné kalhoty z lehkého materiálu.

Pohodlný materiál, který je lehký, svěží a vzdušný, proto se dá nosit celé léto. Textura může být jak hrubá, tak i jemná, v závislosti na značce. Vzdušné letní kalhot jsou elegantní i ležérní, záleží na tom, jaký k němu zvolíte horní oděv. S plátěnou košilí s krátkým rukávem bude váš outfit elegantní a s tričkem polo docílíte ležérnosti.

Lněné letní kalhoty

Lněné kalhoty poskytující maximální volnost a vzdušnost, jsou elegantní, ležérní, vhodné i na pláž. Hlavně bílé lněné kalhoty jsou velmi vhodné pro formální záležitosti nebo pro koktejl a taneční párty. Nejvhodnější obuví jsou mokasíny ve světlých barvách.

Bavlněné letní kalhoty

Také bavlněné kalhoty, které se dají zavázat v pase, můžete využít pro relaxaci nebo při procházkách na pláži. V tomto případě můžete jít jen tak na boso nebo si k nim obout letní žabky.

Co si ke kalhotám obléci? Vše co je lehké

Bavlna a bavlněné směsi jsou skvělou volbou, tedy bavlněné tričko, košile a polo. Párujte světlé oděvy a snažte se používat hodně barvy, pokud to příležitost dovolí.

V jakém stylu jsou nejvhodnější? V námořnickém stylu

Plátěné kalhoty jsou dobrým pomocníkem při sestavování námořnického stylu. Nejvhodnější jsou bílé kalhoty, ke kterým si můžete obléci pruhované tričko a obout plátěné tenisky.

Barvy

Základní a velmi dobře kombinovatelná barva je černá. Tato barva je vhodná pro všechny příležitosti a stylově doplňuje všechny košile. Šedá barva, která je té černé velmi blízká je stejně tak užitečná. Khaki kalhoty jsou vhodné pro volný čas a do přírody. Bílá barva se hodí na pláž nebo plavbu lodí, stejně jako ostatní barvy, které jsou vhodné pro volný čas a relaxaci.

Zdroj: www.savilerowco.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu