Dámské letní zvonové kalhoty

Dámské letní zvonové kalhoty

28. července 2011, dámské kalhoty, dámské džíny, kalhoty do zvonu, džíny do zvonu, letní kalhoty, zvonové kalhoty, zvonové džíny

Sponzorované odkazy

Teplé dny se střídají s chladnějšími deštivými a my stále střídáme šaty, sukně a někdy i kalhoty. Proto bych vám ráda představila kalhoty, které kopírují trendy z 60. let, jsou to vzdušné zvonové kalhoty. Podívejte se na některé nejžhavější letní trendy kalhoty.

Zvonové kalhoty

Dokonalý střih kalhot, jež dokáže srovnat nejednu tělesnou disproporci, se rozšiřuje v dolní polovině nohavice. Stylové kalhoty se rázem stanou součástí vašeho elegantního oblečení. Zkuste zkombinovat delší tričko na tělo, které zastrkáte do zvonových kalhot se zvýšeným pasem a na závěr pak vše doplňte úzkým páskem. Vzdušné letní zvonové kalhoty patří k těm oděvům, které se vyvíjejí v cyklech a díky tomu se stále a stále zdokonalují.

Vysoký pas a široké rozšíření nohavic tvoří dominantu kalhot. Vysoký pas zeštíhluje a široké nohavice vyrovnávají objemnější boky a pozadí.

Zvonové džíny

V chladnějších dnech můžete zvolit i zvonové džíny, které doplníte lehkou bílou košilí nebo úpletovým tričkem, jen nezapomeňte vše hezky zastrkat. I přesto, že rozšířené nohavice dokážou vaše boky zúžit, za použití bílé halenky do půli boků můžete docílit opačného efektu. Nejlichotivější je volnější top, který po zastrkání lehce vykasáte.

Jak nosit letní zvonové kalhoty

Pokud se rozhodnete pro hedvábnou blůzu s robustními šperky s širokými kalhotami, neuděláte chybu.

Zvonové kalhoty a hippie styl zkrátka patří k sobě.

Naopak business vzhled získáte v širokých kalhotách, zastrčené košili doplněné šátkem nebo perlovým náhrdelníkem.

Pro večerní příležitosti si oblečte zvonové kalhoty z lesklého materiálu.

Barvy a doplňky

Pas zvýrazněte páskem, který má podobný odstín jako kalhoty nebo zvolte dramatičtější barvu, jež vytvoří silnější kontrast. Páskem jsou důležitým doplňkem tvořící stylový a elegantní vzhled s ohledem na nejnovější trendy.

Boty

Zvonové kalhoty si vyžadují boty na platformě. Ani si nezkoušejte obout žabky nebo ploché baleríny, jen byste courali po zemi konce nohavic a zbytečně byste si kalhoty zničili.

Zdroj: www.mango.com, www.milanoo.com, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu