Letní výprodeje a slevy pro rok 2011

Letní výprodeje a slevy pro rok 2011

18. července 2011, slevy, výprodej, slevy 2011, Mango, Pimkie

Sponzorované odkazy

Je více než zřejmé, že pro všechny shopaholiky je největším nákupním impulsem obrovská cedule „letní slevy 2011“. Neklesejte na mysli, tato nemoc postihla mnoho žen a dívek po celém světě a letní výprodeje se pro ně staly magické. Neminula ani mě. Zrovna dneska jsem se vrátila z nákupního centra ověšená jako vánoční stromeček s minimálně deseti taškami s nápisem Mango, Pimkie, Orsay, H&M a dalšími. Původně jsem si šla koupit jen černé tenisky, které jsem samozřejmě nesehnala, ale svůj letní šatník, jsem jinak dokonale doplnila.

Denim

Chytrým nákupem jistě bude jakýkoliv denim. Džíny z letní kolekce zlevnily na minimum a díky tomu, že využijete celý rok, jejich koupě se opravdu vyplatí. Poohlédněte se i po denimových šortkách, které také patří k nadčasovým oděvům.

Sako

Další vhodnou koupí je sako, které vypadá skvěle s šaty, džíny, minisukní a volánkovým topem. Toto vše mějte při výběru na paměti. Váš nový blejzr se musí hodit hlavně k těm kouskům, co již ve své skříni máte.

Šaty

Nejvýznamnějším letním oděvem jsou šaty krátké, midi i maxi. Na první pohled vás hned okouzlí lehké a vzdušné materiály, zajímavé vzory a barvy, takže se v žádném případě neubráníte a alespoň jedny si budete muset pořídit.

Výprodej bot

Také cena bot klesá závratno rychlostí a výprodej obuvi je v plném proud. Absolutní hitem zůstávají gladiátorky. Pokud jste však zvyklá na podpatky můžete si nyní pořídit lodičky bez špičky nebo sandály na platformě.

Slevy Mango

Právě nastal ten pravý čas rozbít prasátko a vyrazit do obchodu Mango, kde je výprodej oblečení v plném proudu. Léto je sice v plném proudu, ale vy zde seženete naprosté skvosty minimálně o 50% levnější. Takže pokud jste si v Mangu vyhlédly nějaké šaty nebo cokoliv jiného, právě nadešel váš čas, kdy si je můžete koupit za poloviční cenu. Kromě trendy šatů zde mají i džíny, která koupíte za méně než 1000 Kč. Sleva neminula ani skvělé sandály, kožené tašky a nezbytné doplňky.

Slevy Pimkie

Letní výprodej a široká nabídka letního oblečení je stále velká, kromě elegantního oblečení zde najdete i oblečení pro volný čas. Francouzská značka představuje naprosté trendy za přijatelné ceny, které se po slevě mění v naprosto bezkonkurenční a dostupné opravdu pro každého. Nezapomeňte si sem zajít pro lehké volánkové sukně, a pokud sháníte džíny, jejich cena vás naprosto konsternuje, protože se dokáže pohybovat i pod částkou 500 Kč.

Zdroj: www.magno.com, www.pimkie.fr, Stockbyte / Thinkstock, Ryan McVay / Lifesize / Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu