Pánské žabky / Skvělá letní obuv pro pány

Pánské žabky / Skvělá letní obuv pro pány

1. srpna 2011, pánské žabky, pánské flip-flopy, letní obuv, obuv k moři

Sponzorované odkazy

Pánské žabky jsou velmi populární, protože jsou vhodné jak na koupaliště, tak i k moři, některé modely dokonce i do města. Nejvíce je oceníte v parných letních dnech, protože jsou lehké a vzdušné, takže je na noze skoro necítíte.

V letních žabkách je však celá nohy odhalená, proto je třeba, aby byla alespoň trochu opálená. Hlavně si nezapomeňte udělat pedikúru nebo alespoň ostříhat nehty. Nikdy si nenechte namluvit, že muž, který o sebe pečuje je metrosexuál nebo dokonce homosexuál. O svůj zevnějšek by měl pečovat každý muž.

Ať padnou jako ulité

Žabky si nekupujte příliš velké, aby nepleskaly o chodník a ani příliš malé, abyste si neukopl palec nebo nedřel patu o hranu bot. Protože mají žabky velmi tenkou podrážku dají se nosit jen jedno léto, další sezónu by vám nohu ničily. Investujte do kvalitní obuvi

I přesto, že jsou žabky jen jednosezónní záležitost, měli byste na nich šetřit. Měly by mít klenbu a noha by z nich neměla vyjíždět do stran, abyste nenamáhali klenbu. Dále je také důležitý materiál a provedení pásku, který se nesmí zařezávat mezi prsty. Nejvhodnější materiál pásku tedy z kůže, který je jemný a mezi prsty netvoří puchýře.

Žabky nenoste …

… do práce

Žabky se v žádném případě nehodí do kanceláře, jedná se o volnočasovou obuv, proto se nejvíce hodí pro relax u vody.

… na dlouhé procházky

Žabky nejsou vhodné na dlouhé chození, protože neposkytují noze prakticky žádnou oporu a navíc si můžete vytvořit odřeninu od pásky mezi prsty.

Reef

V dnešní době mají i muži velký výběr žabek. Například surfařská značka Tref nabízí nepřeberné množství zajímavých modelů. Plážová obuv Reef je navržena ve sportovním stylu a proto i materiál, z něhož je vyrobena je pěvný a pro nošení pohodlný. Letošní kolekce je plná barev a pro žabky neobvyklých materiálů, jako je kůže nebo semiš. Jak jsem se již zmínila, jedná o surfařskou značku, z toho důvodu je obuv voděodolná a také plave na hladině, to ocení hlavně surfaři, vás ostatní možná zaujme zajímavá „vychytávka“ v podobě otvíráku na lahve v podrážce.

Zdroj: www.coreshop.cz, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu