Luxusní hodinky, to jsou například Tag Heuer anebo Gucci

Luxusní hodinky, to jsou například Tag Heuer anebo Gucci

27. července 2011, hodinky, Tag Heuer, Gucci, hodinky Tag Heuer, hodinky Gucci, luxusní hodinky

Hodinky nosíme na ruce ze dvou důvodů. V prvé řadě nám slouží ke spolehlivé orientaci v čase, což je v dnešním světě velmi důležitý aspekt našeho bytí. Dále to je funkce ryze módní, která není o nic méně podstatná než ta první. Hodinky bývaly od nepaměti ceněným a oblíbeným dárkem ke zvláštním příležitostem, jako byly například narozeniny, maturita, vysokoškolský diplom, uzavření manželství či některé z významných životních výročí… a další a další. Jistě vás samotné napadne, kdy se rozhodnout pro něčí obdarování, a to právě hodinkami.

Luxusní hodinky jsou kategorií, která na první pohled bude klást důraz především na vzhled, ale to ještě neznamená, že by kvalita zpracování šla stranou. Naopak. Společně se vzhledem jde ruku v ruce řemeslná a strojírenská práce, která provází jak výrobu jednotlivých součástek, tak jejich precizní sestavení a uspořádání do jedinečného celku. V tomto článku si představíme dvě značky, které výše uvedené charakteristiky splňují dokonale. Jsou jimi švýcarská značka Tag Heuer a značka Gucci pocházející z Itálie.

Hodinky Tag Heuer i Gucci

Tag Heuer ctí tradici švýcarského hodinářství, přičemž se vyznačuje zvláště svým pečlivým soustředěním se na neustálé zlepšování přesnosti hodinek. Značka má svůj původ v roce 1860, kdy byla založena Edouarem Heuerem ve švýcarském St. Mier. O dvě desítky let později představují první mechanické chronografy a s nečetnými úspěchy přicházejí až do dnešních dnů. Co se vzhledu týče, hodinky Tag Heuer připomínají spíše sportovně laděné hodinky, což je dobrá zpráva pro všechny ty, kdo si potrpí na unikátní kousky, ale zároveň nemají v oblibě jejich často přespříliš okázalý a pompézní styl.

To značka Gucci je s hodinkami spojena teprve v posledních dekádách. Vznikla v roce 1921 a od začátku své existence se zaměřovala především na módu a kožené doplňky. Dnes patří ke špičce v oblasti značkové módy, její butiky nalezneme takřka po celém světě. Na rozdíl od předchozích, hodinky Gucci se nijak netají tím, že vzhled je až na prvním místě. Jejich hodinky disponují těmi nejluxusnějšími materiály, často bývají vykládány drahými kameny. Jako takové představují svým způsobem šperk, přičemž za ostatními nijak nezaostávají. Hodinky Gucci jsou klenotem hodinářství, vybírat si mezi nimi mohou jak ženy, tak muži.

zdroj: http://www.timestore.cz

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu