Trendy topy a tílka na léto 2011

Trendy topy a tílka na léto 2011

4. srpna 2011, top, tílko, léto 2011, trička

Sponzorované odkazy

Léto kromě našich těl bohužel odhalí i naše nedostatky, které se ale dají při troše šikovnosti skrýt. Bohaté řasení na tílku například opticky zvětší menší poprsí, delší top zakryje větší zadeček a navíc prodlouží malou postavu a zajímavý potisk či obrázek zase odvede pozornost od silnějších paží. S topytílky se dá zkrátka vyhrát tak, abychom vypadaly dokonale. Navíc mají tu výhodu, že je jich všude plno a výběr je takřka nepřeberný. My se dneska podíváme, jaké topy nabízejí známé a oblíbené značky H&M, Orsay, Lindex a Zara.

Jednoduché H&M

Jednobarevných tílek a triček není v našem šatníku nikdy dost a tak se na ně letos značka H&M zaměřila. Nosit je můžete skoro ke všemu a to i po několik sezón. Kromě toho se dají skvěle využít k velkému letnímu trendu – color blockingu. Jak to funguje? Vyberte si tílko v zajímavé a pestré barvě k tomu stejně pestrou sukni, do které top zastrčíte. Úžasně vypadá například sytě růžová a citrónově žlutá, nebo fialová s oranžovou.

Exotika v Orsay

Ve stylu tílek a topů z kolekce Orsay je jasně patrná inspirace Afrikou. Safari barvy, korálkové a tribal zdobení – to vše vypadá perfektně například v kombinaci se vzorovanými kalhotami nebo pestrou sukní. Orsay ale vždy byla a je velmi ženskou značkou a tak zde nechybí topy s romantickými prvky jako řasení, krajka či zdobené rukávy.

Lindex pro každého

Nabídka značky Lindex je velmi různorodá – puntíky, kanýrky, jednoduchá a volná tílka s knoflíčky nebo disco top s flitry, to vše zaručuje, že v těchto obchodech se obléknete pro mnoho příležitostí.

Pruhovaná Zara

Kolekce značky Zara je plná pestrých proužků nejen v námořnickém stylu a také se zde ve velké míře objevují už zmíněná tílka s nejrůznějšími potisky a obrázky. Velmi oblíbené jsou nejen nápisy, ale i fotografie dívek, ať už těch slavných či naprosto neznámých.

Nyní je pro nákup tílek a topů nejlepší čas, slevy probíhají snad ve všech obchodech a tak je zakoupíte opravdu za pár korun.

Zdroje: www.orsay.com, www.lindex.com, www.zara.comwww.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu